Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Augsburg İddaa Tahmini 11.03.2023

Almanya Bundesliga‘da yoluna lider devam eden Bayern Münih, 24. hafta fikstüründe Augsburg karşısına çıkıyor. 11 Mart Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak karşılaşma, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Bayern Münih galibiyetine 1.14, beraberliğe 9.10, Augsburg galibiyetine ise 17.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 3.5 Üst 1.58, 3.5 Alt 2.39 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Liderliğini Sürdürüyor

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi galibiyetlerine devam ediyor. PSG deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Julian Nagelsmann’ın öğrencileri, iç sahada Fransız devini bir kez daha mağlup etmeyi başarırken, Çeyrek Final biletini cebine koydu. Devler sahnesinde 8’de 8 yapmayı başaran Bavyera ekibi, Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz hafta aldığı Stuttgart galibiyetiyle birlikte, liderliğini sürdürdü. Ev sahibi 2’de 2 yapmayı başarırken, Dortmund’un averaj farkıyla üzerinde, liderliğini sürdürdü. Devler sahnesine moralli dönen Bayern Münih, bu sezon ligde 2 kez mağlup olurken, ilk mağlubiyetini aldığı Augsburg ile karşı  karşıya geliyor.

Augsburg Deplasmanda 7 Haftadır Kazanamıyor

İç sahada 4’te 4 yapmayı başaran Augsburg, deplasmanda ise 7 haftadır kazanamıyor. İç sahada son 4 haftadan galip çıkmayı başaran Augsburg, son olarak geçtiğimiz hafta Werder Bremen’i iç sahada 2-1’lik skorla mağlup etti. Son 7 deplasman maçından ise sadece 1 puan toplayabilen konuk ekip, düşme hattının 8 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Bu hafta lidere deplasmanda konuk olacak olan Augsburg, toplam 11 deplasman maçının ise 8’inde puan kaybı yaşadı. İç sahada harika bir form grafiği yakalayan Enrico Maassn’ın öğrencileri, dış saha kabusuna lider karşısında son vermek istiyor.

Bayern Münih – Augsburg Maç Bilgileri

Bayern Münih – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve Tivibu Spor 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Manuel Neuer ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları devam ediyor. Stuttgart takımında ise Fredrik Jensen, Reece Oxford ve Andre Hahn’nın sakatlıkları bulunuyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Leon Goretzka, Matthijs de Ligt, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Choupo-Moting, Thomas Müller.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Robert Gumny, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Niklas Dorsch, Mergim Berisha, Arne Engels, Drena Beljo, Ermedin Demirovic.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, iki kulvarda birden harika performanslar sergiliyor. Augsburg ise iç saha etkisini deplasmana taşımakta zorlanırken, lider karşısında bir kez daha galibiyet arayacak. Zorlu mücadelede 3.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.40

Rexbet Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.58

Maç Sonucu: 5-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 8 gole ev sahipliği yapan mücadelede, lider Bayern Münih 5 golle galibiyete uzandı. Augsburg ise deplasmanda attığı 3 gole rağmen, mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.