İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Manchester City İddaa Tahmini 11.03.2023

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettiren Manchester City deplasmanda, Crystal Palace’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Crystal Palace ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Crystal Palace kazanır 9.10, beraberlik 5.10, Manchester City kazanır ise 1.38 olarak açıklanmış.  

Crystal Palace 9 Maçtır Kazanamıyor

Crystal Palace, Premier Lig’de aylardır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Aston Villa deplasmanına konuk olan Crystal Palace, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından Premier Lig’de galibiyet hasretleri 9 maça çıkmış oldu. Üst üste 9 maçtır galibiyet alamayan Patrick Vieira’nın ekibi en son galibiyetini ise Aralık ayında Bournemouth’a karşı almıştı. Bu hafta sonu ise Selhurst Park’da Manchester City’i konuk edecekler. Maç öncesinde Crystal Palace’da Cheick Doucoure kart cezalısı. Sam Johnstone ise sakat.

Manchester City Favori Taraf

Manchester City, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da Newcastle United’ı konuk etti. Rahat bir galibiyet alan Pep Guardiola’nın ekibi rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçı da kazanan Manchester City, lider Arsenal’ın 5 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Önümüzdeki hafta içi de önemli bir maça çıkacaklar ve Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig’i konuk edecekler. Premier Lig’de de şampiyonluk umutlarını sürdürmek isteyen Manchester City, Crystal Palace deplasmanında maçın favorisi.

Crystal Palace – Manchester City Maç Bilgileri

Crystal Palace – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Cheick Doucoure kart cezalısı. Sam Johnstone ise sakat.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Michael Olise, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Crystal Palace, Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Villa Park’da Aston Villa’ya 1-0 kaybeden Crystal Palace’da moraller bozuk. 9 maçtır galibiyet alamayan Patrick Vieira’nın ekibi düşme hattına da yaklaşmaya başladı. Manchester City ise Etihad’da Newcastle United’ı 2-0 ile geçerek zirve takibini devam ettirdi. Lider Arsenal’ın 5 puan gerisinde yer alıyorlar. Bu hafta Crystal Palace deplasmanında maçın favorisiler. Manchester City’den rahat bir galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.18

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.46

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, haftayı 3 puan ile kapattı. Crystal Palace deplasmanında 1-0 kazandılar ve lider Arsenal’ın takibini devam ettirdiler.