İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Udinese Maç Tahmini 11.03.2023

11 Mart Cumartesi akşamı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde Empoli ile Udinese karşı karşıya gelecek.

Bets10, Empoli galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.25, Udinese galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.55, beraberliğe 2.90, konuk ekibe ise 2.15 oran veriyor.

Empoli Galibiyete Hasret

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Paolo Zanetti ve öğrencileri, sezonun ikinci yarısına kötü başlayan Serie A Ligi temsilcilerinden birisi olurken, adım adım düşme hattına yaklaştı. Geçtiğimiz hafta Mozna deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen Empoli, son 6 haftadan 3 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Düşme hattıyla puan farkı 10’a kadar inerken, 14. sıraya gerilediler. Puan kayıplarına çare arayan ev sahibi, bu hafta Udinese karşısında galibiyet arayacak. Nicolo Cambiaghi ve Mattia Destro ikilisi sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak. Empoli deplasmandan 10 kişiyle 1 puan aldığı Udinese karşısında galibiyeti hedefliyor.

Udinese’de Düşüş Sürüyor

Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde son 17 haftanın en az maç kazanan takımı. 17 haftalık fikstürde sadece en alt sıradaki Sampdoria’yı mağlup edebilen konuk ekip, bu galibiyetin ardından üst üste 6 maçta puan kayıplarına devam etti. Andrea Sottil ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atalanta deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Udinese daha net fırsatlara sahip olmasına rağmen, Atalanta karşısında skor üretemedi. Son 6 haftadan 4 beraberlik, 2 mağlubiyet alan konuk ekip, tüm kötü gidişata rağmen ilk 8 haftada sergilediği harika performans grafiğiyle, düşme hattından hala uzak kalmayı başarıyor. 10. sırada yer alan Udinese, puan kayıplarına Empoli karşısında devam etmek istiyor.

Empoli – Udinese Maç Bilgileri

Empoli – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli cephesinde bu hafta Nicolo Cambiaghi ve Mattia Destro’nun sakatlıkları devam ediyor. Udinese’de Gerard Deulofeu ve Enzo Ebosse’nin sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Akpa-Akpro, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Enzo Ebosse, Sandi Lovric, Florian Thauvin, Walace, Jaka Bijol, Beto, Isaac Success.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yaşanan üst üste puan kayıplarıyla alt sıralara gerileyen Empoli ve Udinese, galibiyet adına fazlasıyla zorlanıyor. İki takımında bu hafta galibiyet yolunda, karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Udinese tam 6 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Empoli karşısında, Rodrigo Becao’nun ikinci yarıda kaydettiği tek golle kazandı.