Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Kasımpaşa İddaa Tahmini 11.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 13 maçtır kazanan Galatasaray evinde, Kasımpaşa karşısında da seriyi sürdürmek istiyor. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray bugün Kasımpaşa karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Galatasaray galibiyetine 1.35, beraberlik tercihine 5.81, Kasımpaşa galibiyetine 9.31 oran veriyor. 

Galatasaray’dan Zaniolo Takviyesi

Galatasaray, Süper Lig’de uzun bir süredir liderliğini devam ettiriyor. 1 ay önce oynadıkları Trabzonspor maçından 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardılar. Süper Lig’de üst üste 13 maçtır kazanmayı başaran Sarı Kırmızınılılar, en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Fenerbahçe’ye nazaran Galatasaray’ın 1 maçının eksik olduğunu da belirtelim. Kadrosuna Roma’dan Nicolo Zaniolo takviyesini de yapan Galatasaray, müthiş bir kadro derinliği yakaladı. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Kasımpaşa karşısında net favoriler. Maç öncesinde Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera’nın sakatlığı devam ediyor.

Kasımpaşa Evinde Kazandı

Kasımpaşa, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Antalyaspor’u konuk eden İstanbul ekibi, mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Maçın başından sonuna dek üstün oynayan taraf Kasımpaşa idi ve haklı bir galibiyet aldılar diyebiliriz. Taraftarı önünde oynadığı son 2 maçı da kazanan Selçuk İnan’ın öğrencileri, düşme hattının 3 puan üzerine çıktı. Bu hafta sonu ise lider Galatasaray karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Valentin Eysseric’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Galatasaray – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Galatasaray – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera’nın sakatlığı devam ediyor. Kasımpaşa’da Valentin Eysseric’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Okan Koçuk, Leo Dubois, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Daniel Grovac, Yasin Özcan, Tarkan Serbest, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Mounir Chouiar, Ahmet Engin, Stephane Bahoken

İddaa Tahmini

Galatasaray, Süper Lig’de üst üste 13 maçtır kazanmayı başarıyor. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Trabzonspor’u 2-1 mağlup ettiler. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde yer alan Galatasaray’ın rakibine nazaran 1 maçı da eksik. Kasımpaşa ise geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Kümede kalma umutlarını sürdüren Kasımpaşa, Galatasaray deplasmanında da sürpriz arayacak. Galatasaray, maçın net favorisi. Kasımpaşa karşısında da kazanarak galibiyet serisini devam ettirirler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.74

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray tek golle kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Zaniolo’nun golüyle Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup ettiler.