İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Atalanta İddaa Tahmini 11.03.2023

İtalya Serie A Ligi‘nin lideri Napoli, 11 Mart Cumartesi akşamı sahasında Atalanta‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Napoli galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.10, Atalanta galibiyetine ise 4.85 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.77, 2.5 Alt 2.04 oran kazandıyor.

Lider Napoli İç Sahada Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, ilk iç saha mağlubiyetini 25. haftada Lazio’ya karşı aldı. 8’de 8 yaparak liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştıran Napoli, bu sezon sadece İnter ve Lazio derbilerinden mağlubiyetle ayrıldı. Lazio karşısında bir türlü savunma kilidini açmayı başaramayan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, haftayı 1-0’lık mağlubiyetle kapattı ve İnter ile aradaki puan farkı 15’e indi. Şampiyonluk yolunda cepten yiyen Napoli, hala büyük bir avantaja sahip. İlk 25 haftadan 21 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 65 puan toplamayı başaran ev sahibi, bu hafta sahasında Atalanta’yı konuk edecek. Liderin aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam ettiğini ve Son 16 eşleşmesinin ilk maçında Frankfurt’u deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardığını söyleyelim.

Atalanta Sürpriz Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Udinese’yi sahasında konuk eden Atalanta, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrılırken, galibiyet hasretini 3 haftaya çıkardı. Avrupa’da mücadele etmemesine karşın, son haftalarda düşüşe çare bulamayan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, Lecce ve Milan karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından, kötü gidişatını sürdürdü. 25 haftadan 12 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyetle 42 puan toplayabilen Atalanta, 5. sıraya kadar geriledi. Lider karşısına çıkacak olan Atalanta, üst sıralardaki yerini Napoli galibiyetiyle korumak istiyor. Sezonun ilk yarısında ezeli rakibine karşı iç sahada mağlubiyetten kurtulamayan ekip, deplasmanda sürpriz arayacak.

Napoli – Atalanta Maç Bilgileri

Napoli – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Mario Rui kırmızı kart cezalısı. Raspadori’nin ise sakatlığı devam ediyor. Atalanta cephesinde ise Jose Palomino, Zapata, Hateboer, Scalvini ve Zappacosta’nın sakatlıkları devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Amir Rrahmani, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Osimhen.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Berat Djimsiti, Rafael Toloi, Merih Demiral, Ederson, Joakim Maehle, Jeremie Boga, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 25 haftaya damga vurmayı başaran lider Napoli, geçtiğimiz hafta iç sahada mağlup oldu. Lazio mağlubiyetini taraftarı önünde telafi etmek isteyen Napoli, galibiyetlerine kaldığı yerden devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Khvicha Kvaratskhelia ve Amir Rrahmani’nin golleri, Napoli’yi galibiyete taşıdı. Lider iç sahada kazanarak, en yakın rakibiyle puan farkını 18’e çıkardı. Napoli harika performansıyla, bu hafta bizleri yanıltmadı.