İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Espanyol İddaa Tahmini 11.03.2023

İspanya La Liga’da Cumartesi günü 4 maç var. Günün ilk maçında Real Madrid iç sahada, Espanyol’u ağırlayacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Real Madrid bugün Espanyol karşısında maçın net favorisi. intobet oranlarını ele alırsak ev sahibi Real Madrid galibiyetine 1.28, beraberlik tercihine 5.80, Espanyol galibiyetine 11.50 oran veriyor. 

Real Madrid’de Puan Kayıpları

Real Madrid’de kötü gidişat devam ediyor. Kral Kupası’nda alınan Barcelona yenilgisinin ardından La Liga dönüşünde de puan kaybettiler. Geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de Real Betis ile golsüz berabere kalan Real Madrid, lider Barcelona’nın 9 puan gerisine düştü. Son haftalarda üst üste kayıplar yaşayan Real Madrid’in artık kazanması gerekiyor. Bu hafta Bernabeu’da konuk edecekleri Espanyol karşısında net favoriler. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy ve David Alaba sakat olan isimler.

Espanyol Alt Sıralarda

Espanyol, La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Geçen hafta sonu Valladolid’e konuk olan Espanyol, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da 2 maçlık galibiyet serileri de sona erdi. Düşme hattının 2 puan üzerinde bulunan Diego Martinez’in ekibi özellikle deplasmanda sorun yaşayan bir takım. Bu hafta ise ligin güçlü ekibi Real Madrid’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Espanyol’da Dani Gomez ve Adria Pedrosa sakat olan isimler.

Real Madrid – Espanyol Maç Bilgileri

Real Madrid – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Ferland Mendy ve David Alaba sakat olan isimler. Espanyol’da Dani Gomez ve Adria Pedrosa sakat olan isimler.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Toni Kroos, Federico Valverde, Dani Ceballos, Vinicius Junior, Rodrygo, Karim Benzema

Espanyol'un ilk 11'i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrera, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Real Madrid, La Liga’da son 2 maçında da puan kaybı ile ayrıldı. Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalan Real Madrid, geçtiğimiz hafta sonu ise Real Betis deplasmanından golsüz beraberlik ile döndü. Son 2 maçta 4 puan kaybeden Carlo Ancelotti’nin ekibi, lider Barcelona’nın 9 puan gerisine düştü. Espanyol ise Valladolid deplasmanında direnemedi. Rakibine 2-1 kaybettiler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Real Madrid 3-1 kazanmıştı. Espanyol deplasmanda pek etkili değil. Real Madrid’in farklı kazanacağı bir maç olur. En az 2 farklı galip gelirler. 

İddaa Oranı: H1, Oran 1.50

intobet Oranı: H1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, 2 maç aradan sonra La Liga’da galip geldi. Espanyol’u 3-1 mağlup ettiler.