İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Osasuna İddaa Tahmini 11.03.2023

İspanya La Liga’da kümede kalma savaşı veren Valencia evinde, Osasuna ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından seyredebilirsiniz.

ValenciaOsasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Valencia kazanır 2.08, beraberlik 3.30, Osasuna kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.

Valencia Deplasmanda Mağlup

Valencia, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Camp Nou’da ldier Barcelona’ya konuk olan Yarasalar, karşılaşmayı 1-0 kaybetti. La Liga’da oynadığı son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Valencia’da moraller bozuk. Küme düşme hattında yer alan Ruben Baraja’nın ekibi bu hafta Mestalla’da Osasuna’yı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Edinson Cavani, Nico Gonzalez ve Marcos Andre sakat olan isimler.

Osasuna Toparlanıyor

Osasuna, La Liga’da son haftalarda toparlanma sinyalleri veriyor. 2 hafta önce Sevilla deplasmanında 3-2 kazanarak moral bulan Jagoba Arrasate’nin ekibi, geçtiğimiz hafta ise El Sadar’da konuk ettiği Celta Vigo ile golsüz berabere kaldı. La Liga’da oynadığı son 2 maçta 4 puan toplayan Osasuna, Avrupa umutlarını sürdürüyor. Bu hafta ise Mestalla’da Valencia’nın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Osasuna’da Ruben Pena ve Ruben Garcia sakat olan isimler.

Valencia – Osasuna Maç Bilgileri

Valencia – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Edinson Cavani, Nico Gonzalez ve Marcos Andre sakat olan isimler. Osasuna’da Ruben Pena ve Ruben Garcia sakat olan isimler.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Samuel Lino

Osasuna'nın ilk 11'i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Kike Barja

İddaa Tahmini

Valencia’nın düşme tehlikesi devam ediyor. Geçen hafta lider Barcelona’ya konuk olan Valencia, mücadeleyi 1-0 kaybetti. La Liga’da oynadıkları son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Osasuna ise Sevilla galibiyetinin ardından Celta Vigo ile golsüz berabere kaldı. Son 2 maçta 4 puan toplayan Osasuna’da moraller yerinde. Valencia’nın savunması hiç güven vermiyor. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, tek golle kazandı. Osasuna’yı 1-0 mağlup ettiler ve kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.