İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cremonese Fiorentina Maç Tahmini 12.03.2023

S Sport Plus ekranlarından 12 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cremonese ile Fiorentina karşı karşıya gelecek.

Giovanni Zini Stadı’nın ev saahipliği yapacağı mücadelede intobet, Cremonese galibiyetine 4.25, beraberliğe 3.70, Fiorentina galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda.

Cremonese’de Umutlar Azalıyor

Cremonese’de tehlike çanları çalıyor. İtalya Serie A Ligi’nde bir türlü küme düşme hattından kurtulmayı başaramayan ev sahibi, ilk 23 haftanın tamamında puan kaybederken, ilk lig galibiyetini 2 hafta önce Roma karşısında aldı. Bu galibiyet en alt sıradan kurtulmalarını sağlarken, düşme hattından kurtulmaları için yeterli olmadı. Geçtiğimiz hafta ise Sassuolo deplasmanında boy gösteren Cremonese, ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. İkinci yarıda harikulade bir geri dönüşle skoru 2-2’ye getirmeyi başaran Davide Ballardini’nin öğrencileri, bitime saniyeler kala kalesinde mağlubiyet gölünü gördü. Kümede kalma savaşında umutları günden güne azalan Cremonese, sahasında Fiorentina’yı konuk edecek.

Fiorentina Yükselişte

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Sivasspor’u sahasında konuk eden Fiorentina, Antonin Barak’ın golüyle galibiyete uzanırken, tur kapsını araladı. İyi bir iç saha sınavı veren Vincenzo Italiano ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise 2 haftadır kazanıyor. Hellas Verona ve Milan karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Fiorentina, iki kulvarda birden yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde 25 haftadan 31 puan toplamayı başaran konuk ekip, düşme hattıyla puan farkını 13’e çıkarmayı başarırken, rahat bir konumda yer aldı. Konferans Ligi dönüşünde Cremonese deplasmanına çıkacak olan ekip, ligin zayıf halkası karşısında kazanmak istiyor.

Cremonese – Fiorentina Maç Bilgileri

Cremonese – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giovanni Zini Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cremonese’de Vlad Chiriches’in sakatlığı devam ediyor. Fiorentina cephesinde  Aleksa Terzic’in sakatlığı devam ediyor.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Soualiho Meite, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Pablo Galdames, Daniel Ciofani.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Giacomo Bonaventura, Sofyan Amrabay, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Arthur Cabral.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nde üst üste galibiyetlere imza atan Fiorentina, çok formda. Fiorentina galibiyetlerine Cremonese deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.62

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Rolando Mandragora ve Arthur Mendonca Cabral’ın golleri, deplasmanda Fiorentina’ya galibiyeti getirdi. Kazananları tebrik ederiz.