İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Southampton İddaa Tahmini 12.03.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Southampton deplasmanda, Manchester United’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından yayınlanacak.

Manchester United bugün Southampton karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Manchester United galibiyetine 1.38, beraberlik tercihine 5.30, Southampton galibiyetine 8.50 oran veriyor. 

Manchester United Favori Taraf 

Manchester United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı farklı bir mağlubiyet ile kapattı. Anfield’da Liverpool’a konuk olan Erik ten Hag’ın ekibi mücadeleyi 7-0 kaybetti. Son zamanların en farklı mağlubiyetlerinden birini alan Mancheter United’ın 4 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nd Real Betis’i 4-1 mağlup eden Manchester United, tur kapısını araladı. Bu hafta Premiler Lig’de Southampton’ı konuk edecek Manchester United’da Christian Eriksen’in sakatlıklığı sürüyor. 

Southampton Sürpriz Peşinde

Southampton, Premier Lig’de kümede kalma savaşı veriyor. 2 hafta önce Elland Road’da Leeds United’a konuk olan Southampton, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu ise iç sahada Leicester City’i konuk eden Southampton, rakibini tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Kümede kalma yolunda kritik bir galibiyet alan Southampton, Premier Lig’de 19. sırayaya yükseldi. Bu hafta sonu ise Old Trafford’da Manchester United’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Southampton’da Valentino Livramento’nun sakatlığı sürüyor. 

Manchester United – Southampton Maç Bilgileri

Manchester United – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports MAX 1 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Christian Eriksen’in sakatlıklığı sürüyor. Southampton’da Valentino Livramento’nun sakatlığı sürüyor. 

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Carlos Casemiro, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo, Adam Armstrong, Che Adams

İddaa Tahmini

Southampton, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Leicester City’i tek golle 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Manchester United ise konuk olduğu Liverpool deplasmanında 7-0 kaybetti. Kulüp tarihinin en farklı yenilgilerindne birini alan Manchester United’da moraller bozuk. Bu hafta Southampton karşısında kazanarak moral bulmaları önemli. Manchester United’dan net bir galibiyet beklentim var. Erik ten Hag’ın ekibi kazanarak haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton, sürpriz bir beraberlik aldı. Old Trafford’da Manchester United ile golsüz berabere kaldılar.