Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Strasbourg İddaa Tahmini 22.03.2023

Fransa Ligue 1‘de liderin en yakın takipçisi Marsilya, 12 Mart Pazar günü sahasında Strasbourg‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Marsilya galibiyetine 1.43, beraberliğe 4.70, Strasbourg galibiyetine ise 7.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Marsilya Güven Tazeledi

Fransa Ligue 1’in 26. haftasında Rennes deplasmanına konuk olan Marsilya, Sead Kolasinac’ın ilk yarıda attığı tek golle galibiyete uzandı. Evine 3 puanla dönmeyi başaran Igor Tudor’un öğrencileri, iç sahada alınan 3-0’lık PSG mağlubiyetinin ardından, yeniden yükselişe geçti. Liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Marsilya’nın, lider ile arasında bitime 12 hafta kala 8 puan fark bulunuyor. Son 12 haftada sadece Nice ve PSG karşısında mağlup olan ev sahibi, 2. sıradaki yerini korumayı başardı. Rennes galibiyetiyle güven tazelemeyi başaran Marsilya, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Fransa Kupası’na veda ederken, rotasını tamamen Ligue 1 şampiyonluğuna çevirdi. Hata yapma lüksü kalmayan ev sahibi, sahasında kümede kalma mücadelesi veren Strasbourg’u konuk edecek.

Strasbourg Düşme Tehlikesinde

Fransa Ligue 1’in 26. haftasında Brest’i iç sahada konuk eden Strasbourg, en yakın rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, düşme hattına bir adım daha yaklaştı. Deplasmanda alınan 1-1’lik Clermont beraberliğinin ardından puan kayıplarına devam eden yeni hocasıyla 3 haftadan sadece 4 puan çıkarabildi. Frederic Antonetti görevine galibiyetle başlarken, teknik adam etkisi kısa sürdü. Düşme hattından averajla kurtulabilen Strasbourg, bu hafta liderin en yakın takipçisi Marsilya’ya deplasmanda konuk olacak. Strasbourg deplasmanda son 3 maçından galibiyet çıkaramadı.

Marsilya – Strasbourg Maç Bilgileri

Marsilya – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Amine Harit’in sakatlığı devam ediyor. Strasbourg cephesinde Ismael Doukoure kart cezalısı. Le Marchand ve Jeanricner Bellegarde’nin sakatlıkları devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Sead Kolasinac, Jonathan Clauss, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Cengiz Ünder, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Ismael Doukoure, Maxime Le Marchand, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dany Jean, Adrien Thomasson, Dimitri Lienard, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de lider PSG ile şampiyonluk savaşı veren Marsilya, küme düşme tehlikesi yaşayan Strasbourg karşısına çıkıyor. Igor Tudor ve öğrencileri, galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya’dan büyük hata. Ev sahibi rakibine karşı 2-0’lık üstünlük kurmayı başarırken, bitime 2 dakika kala 2 gol birden yedi ve galibiyeti kaçırdı.