İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Almeria İddaa Tahmini 12.03.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Almeria deplasmanda, Sevilla karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Sevilla ile Almeria takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Sevilla galibiyetine 1.68, beraberlik tercihine 3.95, Almeria galibiyetine ise 5.30 verildiğini görüyoruz.

Sevilla Moral Buldu

Sevilla, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu farklı bir mağlubiyet yaşamıştı. Wanda Metropolitano’da konuk oldukları Atletico Madrid’e 6-1 kaybettiler. Sezonun en farklı yenilgisini alan Jorge Sampaoli’nin ekibi, La Liga’da bir önceki hafta ise Osasuna’ya 3-2 kaybetmişti. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’yi 2-0 ile geçen Sevilla, biraz olsun moral buldu ve turu geçme adına önemli bir avantaj yakaladı. Bu hafta ligde Almeria’ya konuk edecek Sevilla, maçın favorisi. Kümede kalma umutlarını arttırabilmek adına kazanmaları şart. Maç öncesinde Sevilla’da Karim Rekik, Marcao, Jesus Corona ve Papu Gomez sakat. Gonzalo Montiel, Fernando ve Pape Gueye ise kart cezalısı.

Almeria Evinde Kaybetti

Almeria, La Liga’da 2 hafta önce önemli bir galibiyet almıştı. İç sahada konuk ettikleri lider Barcelona’yı 1-0 mağlup ederek 3 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdiler. Geçtiğimiz hafta sonu ise Villarreal’i konuk eden Rubi’nin öğrencileri, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Barcelona maçına nazaran son derece kötü bir performans gösterdiler ve haklı bir mağlubiyet yaşadılar. Bu hafta konuk olacakları Sevilla ile eşit puana sahip olan Almeria, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Maç öncesinde Almeria’da Cesar de la Hoz’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Sevilla – Almeria Maç Bilgileri

Sevilla – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Marcao, Papu Gomez, Karim Rekik ve Loic Balde sakat olan isimler. Almeria’da Cesar de la Hoz’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

İddaa Tahmini

Sevilla, hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde aldığı galibiyet ile moral buldu. Fenerbahçe’yi 2-0 ile geçtiler. La Liga’da ise kümede kalma savaşı veriyorlar. Almeria karşısında maçın favorisiler. Almeria ise geçen hafta Villarreal’e 2-0 kaybetti. Kötü bir performans gösteren Almeria, ligde düşme hattında yer alıyor. Sevilla’nın kazanması gereken bir maç. Almeria karşısında kazanarak nefes alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, geriye düştüğü maçtan 3 puan almayı başardı. Almeria’yı 2-1 mağlup ederek kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.