Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Adana Demirspor İddaa Tahmini 12.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Trabzonspor iç sahada, Adana Demirspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

TrabzonsporAdana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Trabzonspor kazanır 1.71, beraberlik 4.30, Adana Demirspor kazanır ise 4.92 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Evinde Kaybetti

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de sürpriz bir yenilgi yaşadı. İç sahada Ümraniyespor’u konuk eden Bordo Mavililer karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Yusuf Yazıcı’nın attığı tek gol puan almalarına yetmedi. Bildiğimiz gibi başkan Ahmet Ağaoğlu görevinden istifa etmişti. Bir şok ayrılık ise Abdullah Avcı ile geldi. Tecrübeli teknik adam görevinden istifa etti. Trabzonspor’da bu hafta takımın başında Orhan Ak görev yapacak. Süper Lig’de Adana Demirspor’u konuk edecek Trabzonspor’da Naci Ünüvar kart cezalısı. Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Anastasios Bakasetas’ın sakatlıkları bulunuyor.

Adana Demirspor Sürpriz Peşinde

Adana Demirspor, Süper Lig’de ilk 3 iddiasını devam ettirmek istiyor. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Ümraniyespor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmüşlerdi. Geçen haftayı ise Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0 kazanarak geçtiklerini belirtelim. Vincenzo Montella’nın ekibi Süper Lig’de 4. sırada ye alıyor. 3. sıradaki Beşiktaş’ın sadece 1 puan gerisindeler. Bu hafta ise Trabzonspor deplasmanında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Adana Demirspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Naci Ünüvar kart cezalısı. Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Anastasios Bakasetas’ın sakatlıkları bulunuyor.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Maxi Gomez

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Babajide Akintola, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

İddaa Tahmini

Trabzonspor’da moraller bozuk. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun ardından teknik direktör Abdullah Avcı’da istifa etti. Süper Lig’de geçen hafta Ümraniyespor’a 2-1 kaybeden Trabzonspor, haftanın sürpriz sonuçlarından birini aldı. Bu hafta ise Adana Demirspor ile karşılaşacaklar. Montella’nın ekibi ise Süper Lig’de ilk 3 umutlarını sürdürüyor. Erteleme maçında Ümraniyepsor karşısında galibiyeti kaçımışlardı. Geçen hafta ise Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0 kazandılar. Haftanın zevkli maçlarından biri olmaya aday karşılaşma. En az 3 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.56

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor farklı kazandı. 10 kişi kalan Adana Demirspor’u 4-1 mağlup ederek moral buldular.