Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Union Berlin İddaa Tahmini 12.03.2023

Wolfsburg sahasında Union Berlin‘i konuk edecek. 12 Mart Pazar akşamı sahne alacak olan Almanya Bundesliga‘nın 24. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3.

intobet, Wolfsburg galibiyetine 2.26, beraberliğe 3.29, Union Berlin galibiyetine ise 3.39 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.33, 2.5 Alt 1.63 oran kazandırıyor.

Wolfsburg 1 Puanla Yetindi

Geçtiğimiz hafta iç sahada Frankfurt’u konuk eden Wolfsburg, henüz 10. dakikada Omar Marmoush ile 1-0 öne geçmeyi başarırken, üstünlüğünü sadece 12 dakika koruyabildi. 4 dakika içerisinde 2-1 geriye düşen Niko Kovac’ın öğrencileri, ilk yarı sona ermeden Gerhardt ile skoru eşitledi. İlk yarı gol düellosuna sahne olurken, iki takımda ikinci yarıda gole izin vermedi. 2-0’lık Köln galibiyetinin ardından iyi hücum performansını sürdüren ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise savunmada aynı etkiyi göstermedi. Üst üste 4 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından yükselişe geçen ev sahibi, 34 puanla kendisine 8. sırada yer buldu. Wolfsburg üst sıralara yetişmek için, Union Berlin karşısında kazanmak istiyor.

Union Berlin Toparlanmak İstiyor

Almanya Bundesliga’da 3 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Union Berlin, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda ise mağlubiyetten zor kurtuldu. Bundesliga’da son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan konuk ekip, Avrupa sahnesinde ise US Gilloise ile iç sahada 3-3 berabere kaldı. 3 kez geriye düştüğü mücadelede skoru eşitlemeyi başaran Union Berlin, tura ortak olmayı başardı. Almanya Bundesliga’da zirvenin 5 puan gerisinde yer alan Urs Fischer’in öğrencileri, lider olma şansını iyi değerlendiremedi. Puan kayıplarına çare arayan konuk ekip, bu hafta Wolfsburg deplasmanına konuk olacak. Şampiyonluk umutları devam eden Union Berlin’in, deplasmanda galibiyete ihtiyacı var.

Wolfsburg – Union Berlin Maç Bilgileri

Wolfsburg – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Maximilian Arnold kart cezalısı. Union Berlin’de ise Andras Schaferf ve Jerome Roussillon’un sakatlıkları devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Yannick Gerhardt.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Danilho Doekhi, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Kevin Behrens, Sheraldo Becker.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 3 haftadır yaşadığı puan kayıplarıyla liderlik fırsatını kaçıran Union Berlin, tüm kayıplara rağmen rüya gibi bir sezon geçiriyor. Liderlik şansı devam eden Union Berlin, zorlu Wolfsburg deplasmanında kazanarak, yarışı bırakmayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.85

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.39

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. Wolfsburg ve Union Berlin, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başardı. Üst sıraların kritik mücadelesinde, taraflar 1’er puana razı geldi.