İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Atletico Madrid Bahis Tahmini 13.03.2023

İspanya La Liga’da haftanın kapanış maçı. Girona evinde, Atletico Madrid’i ağırlayacak. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Girona ile Atletico Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Girona galibiyetinin 3.55, beraberlik tercihinin 3.45, Atletico Madrid galibiyetinin ise 2.12 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Girona Alt Sıralarda 

Girona, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olan Michel’in öğrencileri karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Girona, bu hafta ise Montilivi’de Atletico Madrid’i konuk edecek. Düşme hattı ile arasında 5 puanlık fark bulunan Girona’nın hala tehlikeli bölgede yer aldığını belirtelim. Bu hafta ise Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek olan Girona’da Yangel Herrera, Alexander Callens ve Yan Couto sakat olan isimler. 

Atletico Madrid 8 Maçtır Kaybnetmiyor 

Atletico Madrid’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Wanda Metrıpolitano’da Sevilla’yı konuk eden Atletico Madrid, karşılaşmadan 6-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Sezonun en farklı galibiyetlerinden birini elde eden Atletico Madrid, La Liga’da yenilmezlik serisini ise 8 maça çıkartmış oldu. Son haftalarda büyük bir çıkışa geçen Atletico Madrid’in Şampiyonlar Ligi umutları ise devam ediyor. Bu hafta Girona’ya konuk olacak Atletico Madrid’in maçın favorisi olduğunu belirtelim. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Serigo Reguilon sakat. 

Girona – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Girona – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Yangel Herrera, Alexander Callens ve Yan Couto sakat olan isimler. 

Atletico Madrid’de Serigo Reguilon sakat. 

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Girona, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Getafe’ye karşı puan alamadı. Alfonso Perez’de rakibine 3-2 mağlup oldular. La Liga’da 2 maçlık galibiyet serileri de sona ermiş oldu. Atletico Madrid ise ilk 4 umutlarını iyice arttırdı. Yüksek ihtimalle sezonu ilk 4 içinde bitirecekler. Geçen hafta Sevilla’yı 6-1 mağlup eden Diego Simeone’nin öğrencileri La Liga’da tam 8 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Bu hafta konuk olacakları Girona deplasmanında da kazanarak çıkışını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.86

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, uzatmalarda güldü. Alvaro Morata’nın golüyle 1-0 kazandılar ve yenilmezlik serisini 9 maça çıkarttılar.