İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Crystal Palace Bahis Tahmini 15.03.2023

İngiltere Premier Lig’de aylardır galibiyet alamayan Crystal Palace deplasmanda, Brighton’a konuk olacak. Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından yayınlanacak.

Brighton ile Crystal Palace zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Brighton galibiyetinin 1.47, beraberlik tercihinin 4.45, Crystal Palace galibiyetinin ise 7.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brighton’dan 1 Puan

Brighton, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Leeds United’a konuk oldu. Rakibi karşısında Elland Road’da 2 kez öne geçmeyi başardılar ama mücadeleden 1 puan ile ayrıldılar. Leeds United ile 2-2 berabere kaldılar. Premier Lig’de oynadığı son 8 maçta sadece Fulham’a kaybeden Roberto De Zerbi’nin ekibi 7. Sırada yer alıyor. 6. Sıradaki Liverpool’a nazaran 2 maçları da eksik. Bu hafta Crystal Palace’ı konuk edecek Brighton’da Jakub Moder ve Adam Lallana’nın sakatlıkları sürüyor.

Crystal Palace Düşüşte

Crystal Palace’da moraller bozuk. Geçen hafta Selhurst Park’da Manchester City’i konuk eden Patrick Viera’nın ekibi sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın bitimine son 15 dakika kala yedikleri golle kaybettiler. Premier Lig’de üst üste 10 maçtır galibiyet alamayan Crystal Palace, küme  düşme tehlikesi ile karşı karşıya. Bu hafta içi ise erteleme maçında Brighton’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Crystal Palace’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Brighton – Crystal Palace Maç Bilgileri

Brighton – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Jakub Moder ve Adam Lallana’nın sakatlıkları sürüyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Solly March, Kaouru Mitoma, Danny Welbeck

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Michael Olise, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

Crystal Palace’da işler yolunda gitmiyor. Geçen hafta sonu Selhurst Park’da Manchester City’e 1-0 kaybeden Crystal Palace’da galibiyet hasreti 10 maça çıktı. Aylardır Premier Lig’de galibiyet alamıyorlar. Brighton ise geçen hafta konuk olduğu Leeds United ile 2-2 berabere kaldı. 2 kez öne geçmelerine rağmen galibiyet çıkartamadılar. Brighton, bu hafta Crystal Palace karşısında maçın favorisi. AMEX’de taraftarı önünde kazanarak Avrupa umutlarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace’da kötü gidişat devam etti. AMEX’de Brighton’a -0 kaybettiler ve galibiyet hasretleri 11 maça çıktı.