UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Leipzig İddaa Tahmini 14.03.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Manchester City evinde, Leipzig ile karşı karşıya gelecek. Saat 23.00’de başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Manchester City ve Leipzig arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.40, beraberlik 5.20, Leipzig kazanır ise 7.98 olarak açıklanmış. 

Manchester City Tur Peşinde 

Manchester City, ilk maçta beklenmedik bir beraberlik aldı. Leipzig deplasmanında Ryad Mahrez’in golüyle öneg geçtiler ama ikinci yarıda Gvardiol’un golüne engel olamadı. Leipzig ile ilk maçta 1-1 berabere kalan Manchester City, tur umutlarını Etihad’a bıraktı. Premier Lig’de ise geçtiğimiz hafta sonu Crystal Palace deplasmanında tek golle kazanan Pep Guardiola’nın ekibi lider Arsenal’ın takibini devam ettirdi. Rövanş maçında Leipzig’i konuk edecek Manchester City’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Leipzig Sürpriz Arıyor 

Leipzig, Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Mönchengladbach karşısında 3-0 kazanmayı başardılar. Bundesliga’da şampiyonluk umutlarını devam ettiren Marco Rose’un ekibi, bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Manchester City’nin konuğu olacak. İlk maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Leipzig, tur umutlarını Etihad’a taşımıştı. Rövanş maçı öncesinde Leipzig’de  Abdou Diallo ve Peter Gulasci’nin. sakatlıkları sürüyor. 

Manchester City – Leipzig Maç Bilgileri

Manchester City – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de  Abdou Diallo ve Peter Gulasci’nin. sakatlıkları sürüyor. 

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Leipzig'in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Konrad Laimer, Xaver Schlager, David Raum, Timo Werner, Andre Silva

İddaa Tahmini

Manchester City, ilk maçta Leipzig deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Bu sonuç ile tur umutlarını Etihad’a taşıdılar. İlk maçta Mahrez’in golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de ise lider Arsenal’ın umutlarını sürdüren Manchester City, geçtiğimiz hafta sonu Crystal Palace deplasmanında tek golle kazanarak 2. sıradaki yerini korudu. Leipzig, ilk maçta iyi bir direnç gösterdi ve tur umutlarını korudu. Bu kez Etihad’da işleri daha zor olacak. Hafta sonu Bundesliga’da Mönchengladbach’ı 3-0 ile geçen Leipzig’de moraller yerinde. Manchester City’den farklı bir galibiyet bekliyorum. Leipzig karşısında farklı kazanırlar ve çeyrek finale yükselirler.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 7-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, Etihad’da farklı kazandı. Leipzig’i 7 golle geçerek tur atladılar.