UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 15.03.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Napoli evinde, Eintracht Frankfurt’u ağırlayacak. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

NapoliEintracht Frankfurt arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Napoli kazanır 1.56, beraberlik 4.42, Eintracht Frankfurt kazanır ise 6.09 olarak açıklanmış. 

Napoli Rahat Kazandı 

Napoli, ilk maçta Eintracht Frankfurt karşısında net bir galibiyet aldı. rakibini 2-0 mağlup etmeyi başaran Luciano Spaletti’nin öğrencileri tur kapısını da araladı diyebiliriz. Osimhen ve Di Lorenzo’nun golleriyle kazanan alan Napoli’de moraller yerinde. Hafta sonu ise İtalya Serie A’da Atalanta’yı 2 golle geçen Napoli, liderliğini devam ettirdi. En yakın takipçisi İnter’in tam 18 puan önündeler. Bu hafta Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Eintracht Frankfurt’u konuk edecek Napoli’de Giacomo Raspadori ve Hirving Lozano’nun sakatlıkları sürüyor. 

Eintracht Frankfurt’da Puan Kayıpları 

Eintracht Frankfurt, ilk maçta konuk ettiği Napoli’ye 2-0 mağlup oldu. Güçlü rakibi karşısında ilk maçta pek bir varlık gösteremediler. İlk maçta alınan mağlubiyetin ardından da turu geçme şansları iyice azaldı. Zaten son haftalarda Almanya Bundesliga’da da üst üste puan kayıpları yaşayan bir Eintracht Frankfurt var. Geçtiğimiz hafta sonu Bundesliga’da Stuttgart’ı konuk eden Oliver Glasner’in ekibi mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Napoli maçı öncesinde Eintracht Frankfurt’da Randal Kolo Muani kart cezalısı. Eric Ebimbe ve Jesper Lindström ise sakat.

Napoli – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Napoli – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sao Paolo Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Giacomo Raspadori ve Hirving Lozano’nun sakatlıkları sürüyor. Eintracht Frankfurt’da Randal Kolo Muani kart cezalısı. Eric Ebimbe ve Jesper Lindström ise sakat

Napoli'nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Amir Rrahmani, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Stanislav Lobotka, Mateo Politano, Khvicha Kvaratskhelia, Victor Osimhen

Eintracht Frankfurt'un ilk 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Mario Götze, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Luas Alario

İddaa Tahmini

Napoli, eşleşme belli olduktan sonra turun net favorisiydi. İlk maçı da zaten Almanya’da 2-0 kazanmayı başardılar. İlk maçta rahat bir galibiyet alan Luciano Spaletti’nin ekibinin turu geçmesi yüksek ihtimal diyebiliriz. Frankfurt, hafta sonu Bundesliga’da Stuttgart ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyorlar. Napoli deplasmanında da turu geçme şansları yok denecek kadar az. Napoli, yine kazanan taraf olur. İlk maçtaki gibi Napoli’den rahat bir galibiyet beklentim var. En az 3 gol izleyeceğimiz ve sonunda Napoli’nin kazanacağı bir maç olur.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.51

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli, rövanş maçında da gülen taraf oldu. Frankfurt’u 3-0 mağlup ederek çeyrek finale çıktılar.