UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Porto İnter İddaa Tahmini 14.03.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş heyecanı devam ediyor. Porto evinde, İnter ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Porto ile İnter takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Porto galibiyetine 2.71, beraberlik tercihine 3.44, İnter galibiyetine ise 2.70 verildiğini görüyoruz.

Porto Moral Buldu 

Porto, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İnter’in konuğu olmuştu. İtalya’da oynanan maçı 1-0 kaybeden Porto, haklı bir yenilgi aldı. İnter deplasmanında etkisiz bir performans gösteren Conceiça’nun öğrencileri bu kez Dragao’da İnter’i konuk edecek. Geçen hafta Portekiz Liga NOS’da Estoril’i konuk eden Porto, rakibini 3-2 mağlup etti ve İnter maçı öncesinde moral buldu. Bu hafta Porto’da Otavio’nun kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

İnter Avantajlı Taraf 

İnter, İtalya Serie A’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Spezia deplasmanına konuk olan İnter, zayıf rakibi karşısında 2-1 mağlup oldu. Son 3 Serie A maçında 2 yenilgi alan Simone İnzaghi’nin ekibi bu hafta içi ise Porto ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçı 1-0 kazanan İnter, turu geçme adına önemli bir avantaj yakaladı. Dragao’da konuk olacakları rövanş maçında da İnter’in maçın favorisi olduğunu belirtelim. Maç öncesinde İnter’de önemli bir eksik yok. 

Leipzig – İnter Maç Bilgileri

Leipzig – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Porto’da Otavio’nun kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Porto’nun muhtemel kadrosu: Diogo Costa, Pepe, David Carmo, Wendell, Mateus Uribe, Otavio, Stephen Eustaquio, Eduardo, Galeno, Toni Martinez, Mehdi Taremi

İnter'in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Porto, ilk maçı İtalya’da 1-0 kaybetmişti. İnter karşısında çok fazla etkili olamadılar. Pozisyon bulmakta da zorlandıkları bir maç olmuştu. Portekiz Liga NOS’da ise geçen hafta Estoril’i 3-2 mağlup ederek Benfica’nın takibini sürdürdüler. İnter ise geçen hafta Serie A’da sürpriz bir mağlubiyet aldı. Spezia deplasmanında 2-1 kaybettiler. Zaten Serie A’da şampiyonluk yarışına havlu attılar diyebiliriz. İlk maçı 1-0 kazanan İnter, çeyrek finale daha yakın taraf ama Porto’dan rövanş maçında reaksiyon bekliyorum. İnter’in savunması güven vermiyor. Bu sebeple gollere yönelmek daha mantıklı. Bol gollü bir maç beklentim var. 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.75

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter, rövanş maçında istediği sonucu aldı. Dragao’da Porto ile golsüz berabere kalarak turu geçen taraf oldular.