UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Liverpool İddaa Tahmini 15.03.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında, Real Madrid ile Liverpool kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Real Madrid ile Liverpool zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Real Madrid galibiyetinin 2.32, beraberlik tercihinin 4.05, Liverpool galibiyetinin ise 2.84 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Real Madrid Avantajı Kaptı 

Real Madrid, ilk maçta Anfield’da dikkat çekici bir galibiyet almıştı. Liverpool karşısında 2-0 geriye düştükleri maçı 5-2 kazaarak tur kapısını araladılar. Hafta sonu ise La Liga’da 2 maçlık galibiyet hasretine son veren Real Madrid, Bernabeu’da konuk ettiği Espanyol’u 3-1 mağlup ederek moral buldu. Bu hafta içi ise rövanş maçında Liverpool’u konuk edecekler. Real Madrid, Liverpool karşısında 2 farklı mağlup olsa bile çeyrek finale yükselen taraf olacak. Maç öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy ve David Alaba’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Liverpool’da Moraller Bozuk 

Liverpool, ilk maçta Anfield’da konuk ettiği Real Madrid’e farklı kaybetti. Real Madrid karşısında 2-0 öne geçtiği maçı 5-2 kaybeden Liverpool’da moraller bozuk. Bernabeu’da turu geçmeleri için Real Madrid’i en az 4 farklı mağlup etmeleri gerekiyor. Premier Lig’de ise geçtiğimiz hafta sonu Bournemouth’a şok bir şekilde kaybeden Jurgen Klopp’un ekibi mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Maç öncesinde Liverpool’da Arthur, Joe Gomez, Thiago ve Luis Dİaz’ın sakatlıkları sürüyor. 

Real Madrid – Liverpool Maç Bilgileri

Real Madrid – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Ferland Mendy ve David Alaba’nın sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’da Arthur, Joe Gomez, Thiago ve Luis Dİaz’ın sakatlıkları sürüyor. 

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema

Liverpool'un ilk 11'i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Stefan Bajcetic, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Liverpool, ilk maçta aldığı 5-2’lik mağlubiyet ile tur şansını zora soktu. 2-0 öne geçtiği maçı farklı kaybeden Jurgen Klopp’un ekibi turu geçmek için en az 4 farklı kazanmak zorunda. Hafta sonu da Premier Lig’de Bournemouth’a 1-0 kaybettiler ve moraller iyice bozuldul. Real Madrid ise La Liga’da 2 maçlık kötü gidişatı sonlandırdı. Geçen hafta sonu Espanyol’u 3-1 mağlup ettiler ve 3 puanı aldılar. Anfield’da Liverpool karşısında ilk maçı 5-2 kazanan Real Madrid, tur kapısını araladı. Liverpool’un şansını sonuna kadar zorlayacağını düşünüyorum. Bu sebeple ilk maçta olduğu bol gollü bir karşılaşma beklentim var. Hem Real Madrid hem de Liverpool skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, taraftarı önünde tek golle kazandı. Liverpool’u 1-0 mağlup ederek tur atladılar.