sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 15.03.2023

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Napoli – Eintracht Frankfurt: 2.5 ÜST, 1.51 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Napoli, ilk maçta Eintracht Frankfurt karşısında net bir galibiyet aldı. rakibini 2-0 mağlup etmeyi başaran Luciano Spaletti’nin öğrencileri tur kapısını da araladı diyebiliriz. Osimhen ve Di Lorenzo’nun golleriyle kazanan alan Napoli’de moraller yerinde. Hafta sonu ise İtalya Serie A’da Atalanta’yı 2 golle geçen Napoli, liderliğini devam ettirdi. En yakın takipçisi İnter’in tam 18 puan önündeler. Bu hafta Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Eintracht Frankfurt’u konuk edecek Napoli’de Giacomo Raspadori ve Hirving Lozano’nun sakatlıkları sürüyor. Eintracht Frankfurt, ilk maçta konuk ettiği Napoli’ye 2-0 mağlup oldu. Güçlü rakibi karşısında ilk maçta pek bir varlık gösteremediler. İlk maçta alınan mağlubiyetin ardından da turu geçme şansları iyice azaldı. Zaten son haftalarda Almanya Bundesliga’da da üst üste puan kayıpları yaşayan bir Eintracht Frankfurt var. Geçtiğimiz hafta sonu Bundesliga’da Stuttgart’ı konuk eden Oliver Glasner’in ekibi mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Napoli maçı öncesinde Eintracht Frankfurt’da Randal Kolo Muani kart cezalısı. Eric Ebimbe ve Jesper Lindström ise sakat. Napoli, eşleşme belli olduktan sonra turun net favorisiydi. İlk maçı da zaten Almanya’da 2-0 kazanmayı başardılar. İlk maçta rahat bir galibiyet alan Luciano Spaletti’nin ekibinin turu geçmesi yüksek ihtimal diyebiliriz. Frankfurt, hafta sonu Bundesliga’da Stuttgart ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyorlar. Napoli deplasmanında da turu geçme şansları yok denecek kadar az. Napoli, yine kazanan taraf olur. İlk maçtaki gibi Napoli’den rahat bir galibiyet beklentim var. En az 3 gol izleyeceğimiz ve sonunda Napoli’nin kazanacağı bir maç olur.

Real Madrid – Liverpool: KGVAR ve 2.5 ÜST, 1.45 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Real Madrid, ilk maçta Anfield’da dikkat çekici bir galibiyet almıştı. Liverpool karşısında 2-0 geriye düştükleri maçı 5-2 kazaarak tur kapısını araladılar. Hafta sonu ise La Liga’da 2 maçlık galibiyet hasretine son veren Real Madrid, Bernabeu’da konuk ettiği Espanyol’u 3-1 mağlup ederek moral buldu. Bu hafta içi ise rövanş maçında Liverpool’u konuk edecekler. Real Madrid, Liverpool karşısında 2 farklı mağlup olsa bile çeyrek finale yükselen taraf olacak. Maç öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy ve David Alaba’nın sakatlıkları devam ediyor. Liverpool, ilk maçta Anfield’da konuk ettiği Real Madrid’e farklı kaybetti. Real Madrid karşısında 2-0 öne geçtiği maçı 5-2 kaybeden Liverpool’da moraller bozuk. Bernabeu’da turu geçmeleri için Real Madrid’i en az 4 farklı mağlup etmeleri gerekiyor. Premier Lig’de ise geçtiğimiz hafta sonu Bournemouth’a şok bir şekilde kaybeden Jurgen Klopp’un ekibi mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Maç öncesinde Liverpool’da Arthur, Joe Gomez, Thiago ve Luis Dİaz’ın sakatlıkları sürüyor. Liverpool, ilk maçta aldığı 5-2’lik mağlubiyet ile tur şansını zora soktu. 2-0 öne geçtiği maçı farklı kaybeden Jurgen Klopp’un ekibi turu geçmek için en az 4 farklı kazanmak zorunda. Hafta sonu da Premier Lig’de Bournemouth’a 1-0 kaybettiler ve moraller iyice bozuldul. Real Madrid ise La Liga’da 2 maçlık kötü gidişatı sonlandırdı. Geçen hafta sonu Espanyol’u 3-1 mağlup ettiler ve 3 puanı aldılar. Anfield’da Liverpool karşısında ilk maçı 5-2 kazanan Real Madrid, tur kapısını araladı. Liverpool’un şansını sonuna kadar zorlayacağını düşünüyorum. Bu sebeple ilk maçta olduğu bol gollü bir karşılaşma beklentim var. Hem Real Madrid hem de Liverpool skor üretmeyi başarır.

Toplam İddaa Oranı: 2.18

Bets10 Bahis Oranı: 10.00