UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Sevilla İddaa Tahmini 16.03.2023

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla deplasmanda, Fenerbahçe’nin konuğıu olacak. Mücadelenin saat 20.45’de başlayacağını ve EXXEN platformundan izlenebileceğini belirtelim.

Fenerbahçe ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 2.30.45, beraberlik 3.50, Sevilla kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış. 

Fenerbahçe Farklı Kazanmak Zorunda

Temsilcimiz Fenerbahçe, ilk maçtan istediği sonucu alamadı. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk oldukları Sevilla’ya ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 kaybetti. İlk yarıda maçın tek hakimi Fenerbahçe idi ama öne geçecek golü bulamadılar. Jorge Jesus’un ekibinin turu geçebilmesi için Kadıköy’de en az 3 farklı galip gelmesi gerekiyor. Sevilla mağlup edilemeyecek bir rakip değil ama Fenerbahçe’nin rövanş maçında gireceği pozisyonları iyi değerlendiremesi şart. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres’in sakatlığı sürüyor.

Sevilla Moralli

Sevilla, ilk maçta istediği sonucu aldı diyebiliriz. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Fenerbahçe’yi 2-0 ile geçen Jorge Sampaoli’nin ekibi çeyrek finale çıkma yolunda önemli bir avantaj elde ettiç. İlk yarıad çok etkisiz bir Sevilal vardı ama ikinci yarıda oyuncu değişiklikleri ile daha baskın bir oyun ortaya koydular. La Liga’da ise geçen hafta Almeria karşısında da 2-1 kazanan Sevilla’da moraller yerinde. Rövanş maçı öncesinde Sevilla’da Bono, Tanguy Nianzou, Marcao, Karim Rekik ve Papu Gomez’in sakatlıkları sürüyor.

Fenerbahçe – Sevilla Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres’in sakatlığı sürüyor. Sevilla’da Bono, Tanguy Nianzou, Marcao, Karim Rekik ve Papu Gomez’in sakatlıkları sürüyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Samet Akaydın, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Arda Güler, Enner Valencia

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, ilk maçı Ramon Sanchez Pizjuan’da 2-0 kaybetti. Bu mağlubiyetin ardından tur şansını da zora soktu. Kadıköy’de Fenerbahçe’nin turu geçebilmesi için en az 3 farklı kazanması şart. Sevilla, ilk maçta çok iyi oynamadı ama tecrübesiyle kazanmayı bildi. 2-0’ın vermiş olduğu rahatlıkla İstanbul’a geliyorlar ama savunması sorunlu bir Sevilla izliyoruz haftalardır. Üstelik önemli eksikler var. Kadıköy’de Fenerbahçe’den rövanş maçında goller bekliyorum. Bu sebeple gollere yöneleceğim. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.73

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, tek golle kazandı ama tur için yetmedi. İlk maçı 2-0 kazanan Sevilla, turu geçmeyi başardı.