UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ferencvaros Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 16.03.2023

Ferencvaros iç sahada Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. 16 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

intobet, Ferencvaros galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.60, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 2.01 oran kazandırıyor.

Ferencvaros Kazanmak Zorunda

Ferencvaros önce UEFA Avrupa Ligi ardından Macaristan Ligi’nde üst üste mağlubiyetle yaşadı. H Grubu’ndan lider çıkmayı başaran Ferencvaros, bildiğimiz gibi temsilcimiz Trabzonspor’un yer aldığı H Grubu’na harika iç saha performansıyla damga vurmuş ve Son 16 biletini lider olarak cebine koymayı başarmıştı. Sadece Kızılyıldız ve Trabzonspor deplasmanlarından mağlubiyetle dönen Stanislav Cherchesov’un öğrencileri, iç sahada ise maç kaybetmedi. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olan Ferencvaros, maç boyunca oyun hakimiyetini rakibine kaptırdı. Evine 2-0’lık mağlubiyetle dönen Macaristan temsilcisinin, taraftarı önünde kazanmaktan başka şansı yok.

Bayer Leverkusen Tur Kapısını Araladı

Xabi Alonso ve öğrencileri iç sahada hata yapmadı. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam ediyor. Son 16 Play Off eşleşmesinde Monaco engelini geçmeyi başaran konuk ekip, Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Ferencvaros engelini 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. Kerem Demirbay ve Fayçal Tapsoba’nın golleri galibiyeti getirirken, konuk ekip hem hücum hattında hem de savunma hattında etkili olmayı başardı. Teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçen Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da ise 2 haftadır galip gelmeyi başarıyor. Avrupa dönüşünde Werder Bremen’i deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başaran konuk ekipte, moraller yerinde. Bayer Leverkusen deplasmanda büyük bir avantaja sahip.

Ferencvaros – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Ferencvaros – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Puskas Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ferencvaros cephesinde Endre Botka kart cezalısı. Bayer Leeverkusen cephesinde Charles Aranguiz’in bu hafta sakatlığı devam ediyor.

Ferencvaros'un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Eldar Civic, Samy Mmaee, Adnan Kovacevic, Henry Wingo, Balint Vecsei, Aissa Laidouni, Adama Malouda Traore, Xavier Mercier, Kristoffer Zachariassen, Franck Boli.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Kerem Demirbay, Amine Adli.

İddaa Tahmini

Son 16 eşleşmesinin ilk maçında rahat bir galibiyete imza atan Bayer Leverkusen, oyun üstünlüğünü Ferencvaros’a kabul ettirmeyi başardı. Tur kapsını aralamayı başaran Xabi Alonso ve öğrencileri, avantajlı çıkacağı Macaristan deplasmanında, galibiyetlerine devam edecek ve son 4 maçından galip ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.75

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen deplasmanda zorlanmadan kazandı. Konuk ekip Ferencvaros karşısında Moussa Diaby ve Amine Adli’nin golleriyle kazandı. Konuk ekip Çeyrek Final biletini cebine koyarken, Avrupa sahnesinde bizleri yanıltmadı.