UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Juventus İddaa Tahmini 16.03.2023

16 Mart Perşembe akşamı EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 mücadelesinde, Freiburg ile Juventus karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Schwarzwald Stadı ev sahipliği yapıyor.

intobet, Freiburg galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.30, Juventus galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.68, beraberliğe 2.83, konuk ekibe ise 2.10 oran veriyor.

Freiburg Deplasmanda Kaybetti

Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Freiburg, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Çeyrek Final şansını zora soktu. Christian Streich ve öğrencileri, iki kulvarda birden bu sezon harika performanslar sergilerken, Almanya Bundesliga’da bitime 11 hafta kala liderin 7 puan gerisinde yer aldı. Son 5 lig maçında mağlubiyet yaşamayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Hoffenheim engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başardı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk mağlubiyetini Juventus deplasmanında yaşayan Freiburg, G Grubu’nda namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, 4 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Juventus karşısında ise pozisyon üretmekte zorlanan ev sahibi, deplasmandan 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Kaleci Mark Flekken harika performansına rağmen, takımını mağlubiyetten kurtaramadı. Streich ve öğrencilerinin, iç sahada kazanmaktan başka şansı yok.

Juventus Tur Kapısını Araladı

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Freiburg’u sahasında konuk eden Juventus, Angel Di Maria’nın tek golüyle galip gelmeyi başarırken, tur kapsını araladı. Maç boyunca oyun hakimiyetini rakibine kabul ettiren Massimiliano Allegri ve öğrencileri, daha farklı bir galibiyeti kaçırmasına rağmen, tur için avantaj sağladı. Son 2 Avrupa Ligi maçında 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Di Maria, takımını sırtladı. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 5 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başaran Juventus, Avrupa dönüşü geçtiğimiz hafta Sampdoria engelini 4-2’lik galibiyetle geçmeyi başardı. İki kulvarda birden yükselişe geçen konuk ekibe, Almanya deplasmanında beraberlik tur bileti için yetiyor. Juventus son haftalarda kolay maç kaybetmiyor.

Freiburg – Juventus Maç Bilgileri

Freiburg – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Daniel-Kofi Kyereh’in sakatlığı devam ediyor. Juventus cephesinde Arkadiusz Milik ve Federico Chiesa’nın sakatlığı devam ediyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Lukas Kübler, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçını iç sahada kazanan Juventus, tur kapsını araladı. İki kulvarda birden galibiyetlerine devam eden JUVE, ilk maçtaki oyun hakimiyetiyle dikkat çekiyor. İtalyan devinin rövanş maçında avantajı iyi değerlendireceğini ve tekrar kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.10

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Dusan Vlahovic ve Federico Chiesa ikilisi deplasmanda golleriyle Juventus’u galibiyete taşıdı. İç sahada Freiburg engelini galibiyetle geçen JUVE, deplasmandan da galip çıkmayı başardı ve Çeyrek Final biletini cebine koydu. Kazananları tebrik ederiz.