sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 16.03.2023

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde Son 16 heyecanı yaşanırken, 16 Mart Perşembe akşamı sahne alacak olan rövanş mücadelelerini, kupon haline getirdik. Bol şanslar.

Real Sociedad – Roma: KGVAR ve 2.5 ÜST, 2.42 (iddaa) – 2.90 (intobet) ; UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 heyecanı rövanş maçlarıyla, 16 Mart Perşembe akşamı devam ediyor. Real Sociedad evinde Roma’yı konuk edecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak. UEFA Avrupa Ligi’nde sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Real Sociedad, E Grubu’nda 5’te 5 yaparak liderlik koltuğunu garanti altına alırken, sadece son maçta Manchester United’a kaybetti. Lider olarak Son 16 biletini cebine koymayı başaran Real Sociedad, mağlubiyetlerine Roma deplasmanında devam etti. Çıktığı Olimpico deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Imanol ve öğrencileri, tur şansını fazlasıyla zora soktu. İç sahada en az 2 farkla galibiyete ihtiyacı olan Real Sociedad, Roma karşısında mucize arayacak. İspanya La Liga’da 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan ev sahibi, iki kulvarda birden düşüşe geçti. Roma, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçını, iç sahada zorlanmadan kazandı. Konferans Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldıran Roma, bu kez Jose Mourinho önderliğinde, gözünü UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna dikti. Real Sociedad eşleşmesinin ilk maçını El Shaarawy ve Marash Kumbulla’nın golleriyle 2-0 kazanan Roma, tur kapısını araladı. Maç boyunca oyun hakimiyetini rakibine kabul ettirmeyi başaran konuk ekip, savunmada hatasız bir sınav verdi. İtalya Serie A Ligi’nde düşüşe geçen Roma, geçtiğimiz hafta Sassuolo’ya karşı aldığı 4-3’lük iç saha mağlubiyetinin ardından, rotasını tamamen UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Jose Mourinho ve öğrencileri, iç sahada elde ettiği avantajı, deplasmanda iyi kullanmak istiyor. İlk maçtan istediğini alan Roma, rövanş öncesinde de favori taraf. İlk maç Roma hakimiyetiyle geçti ve mücadelede sadece Roma skor üretebildi. İkinci maçta hem Real Sociedad hem de Roma’nın iyi hücum performansları sergileyeceğini düşünüyorum. İki takımda karşılıklı gollerle, 2.5 gol barajını aşacaktır.

Nice – FC Sheriff: MS 1, 1.26 (iddaa) – 1.42 (intobet) ; EXXEN platformundan 16 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 mücadelesinde, Nice ile FC Sheriff karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1 sahnesinde son 10 haftaya yenilmezlik serisiyle damga vurmayı başaran Nice, son 10 haftadan 6 galibiyet, 4 beraberliğe imza attı. Göreve Didier Digard’ın gelmesiyle birlikte, harika bir form grafiği yakalayan Nice, Konferans Ligi dönüşünde Nantes deplasmanına konuk olurken, 2-2’lik beraberlikle seriyi sürdürmeyi başardı. UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu’nda ise Moldova deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Nice, FC Sheriff karşısında tur kapısını araladı. İki kulvarda birden yeni hocasıyla mağlubiyete yer vermeyen Nice, taraftarı önünde tur biletine yakın taraf. Beraberlik Digard ve öğrencilerine yeterli olsa dahi, Nice ilk maçtaki etkisiyle bir kez daha galibiyete yakın tarafta. Moldova Ulusal Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren FC Sheriff, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mağlup oldu. Normal sezonu lider tamamlayan konuk ekip, Şampiyonluk Grubu’nda ise açılışı CSF Balti galibiyetiyle yaptı. Geçtiğimiz hafta iç sahada 1-0’lık galibiyete imza attılar. UEFA Avrupa Ligi’nde aradığı başarıyı bulamayan ve yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde devam eden FC Sheriff, sahasında konuk ettiği Nice karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Maç boyunca pozisyon bulmakta zorlanan konuk ekip, savunmada ise tüm çabalarına rağmen, kalesini gole kapatamadı. Deplasmanda kazanmak zorunda kalan FC Sheriff, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi performanslarıyla, Nice deplasmanında güven vermedi. UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında konuk olduğu FC Sheriff deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Nice, tur için avantajlı konuma geçti. Yeni hocasıyla harika bir performans grafiği sergileyen Nice, iç sahada galibiyetlerine devam edecektir.

AZ Alkmaar – Lazio: MS 2, 2.16 (iddaa) – 2.45 (intobet) ; 16 Mart Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Son 16 Turu’nun rövanş maçları sahne alırken, AZ Alkmaar sahasında Lazio’yu konuk edecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 23:00’te start alacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Lazio deplasmanına konuk olan AZ Alkmaar, İtalyan devi karşısında 1-0 geriden gelerek, 2-1’lik galibiyete imza attı. Evine büyük bir avantajla dönen Pascal Jansen’in öğrencileri, tur kapısını araladı. Maç boyunca Lazio daha net fırsatlardan yararlanamazken, AZ Alkmaar ise fırsatları çok iyi değerlendirdi. Ev sahibi sadece UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde değil, Hollanda Eredivisie Ligi’nde de yükselişe geçti. Ligde 3 haftadır kazanan AZ Alkmaar, lider ile puan farkını 5’e kadar indirmeyi başardı ve şampiyonluk umutlarını korudu. İç sahada beraberliğe ihtiyacı olan ev sahibi, Lazio karşısında kolay lokma olmadığını ilk maçta ispatladı. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Lazio, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında mağlubiyetten kurtulamadı. AZ Alkmaar’ı sahasında konuk eden Sarri ve öğrencileri, ilk yarıda Pedro’nun golüyle 1-0 öne geçmeyi başarsa da, skoru koruyamadı. İç sahada 2-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Lazio, maç boyunca yakaladığı fırsatları cömertçe harcadı. Immobile’nin yokluğunda skor üretmekte zorlanan konuk ekip, Hollanda deplasmanında kazanmak zorunda. Konferans Ligi dönüşünde Bologna deplasmanına konuk olan ve sahadan golsüz beraberlikle ayrılan Lazio, AZ Alkmaar karşısında gol ve galibiyet arayacak. İlk maçta oyuna hakim olmayı başarsa da, skor hakimiyetini rakibi AZ Alkmaar’a kaptıran Lazio, Hollanda deplasmanında bu ke skora da hakim olmayı başaracak ve AZ Alkmaar engelini bu kez galibiyetle geçmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.58

intobet Bahis Oranı: 10.08