Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Galatasaray İddaa Tahmini 17.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de haftanın açılış maçı. Lider Galatasaray deplasmanda, Konyaspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Konyaspor ile Galatasaray zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Konyaspor galibiyetinin 4.27, beraberlik tercihinin 3.95, Galatasaray galibiyetinin ise 1.87 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Konyaspor Sürpriz Arıyor

Konyaspor, Süper Lig’de kazanamama serisini hükmen galibiyet ile sonlandırdı. Geçtiğimiz hafta Hatayspor karşısında hükmen 3-0 kazanan Yeşil Beyazlılar, çok uzun bir aranın ardından hanesine galibiyet yazdırdı. Yeni hocaları Aleksandar Stanojevic yönetiminde çıktıkları hiçbir resmi maçta galibiyet sevinci yaşayamadılar. Üst üste ciddi puan kayıpları yaşayan Yeşil Beyazlılar, Süper Lig’de 8. sırada yer alıyor. Bu hafta ise lider Galatasray’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray 14 Maçtır Kazanıyor

Galatasaray, uzun bir süredir Süper Lig’de puan kaybı yaşamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Kasımpaş’yı konuk eden Galatasaray, rakibini tek golle 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Zaniolo’nun golüyle kazanan Galatasaray’da galibiyet serisi 14 maça çıktı. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayı olan Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin maç fazlasıyla 9 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta Konyaspor’a konuk olacak Galatasaray’da Victor Nelsson kart cezalısı.

Konyaspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Konyaspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Victor Nelsson kart cezalısı.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Domagoj Pavicic, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Leo Dubois, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Konyaspor, resmi olarak Süper Lig’de 9 maçtır galibiyet alamıyor. Geçen hafta Hatayspor karşısında 3-0 hükmen kazandılar ama bildiğimiz gibi Hatayspor ve Gaziantep FK ligden çekilmişti. Stajonevic yönetiminde de kötü sonuçlar aldıklarını belirtelim. Galatasaray ise geçen haftayı 3 puan ile geçti. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup ettiler. Galibiyet serileri 14 maça çıktı. Konyaspor karşısında da maçın favorisi olan Galatasaray, 3 puana yakın taraf. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Aylardır kazanamayan Konyaspor, lider Galatasaray’ı devirdi. 1-0 geriye düştükleri maçta Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiler.