İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Spezia Maç Tahmini 17.03.2023

Sassuolo ile Spezia, 17 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:30’da karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 27. hafta mücadelesi, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, Sassuolo galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.95, Spezia galibiyetine ise 4.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Sassuolo Vites Yükseltti

Sassuolo son haftalarda yükselişe geçti. Son 8 haftada lider Napoli dışında hiçbir rakibine galibiyet şansı vermeyen Alessio Dionisi ve öğrencileri, son 3 haftada ise 3 galibiyete imza attı. Son 3 haftalık fikstürde Lecce, Cremonese ve Roma engellerini galibiyetlerle geçmeyi başaran Sassuolo, 3 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Roma deplasmanından 4-3’lük galibiyetle dönmeyi başaran ev sahibinde, Lauriente ve Berardi ikilisi harika bir hücum performansı sergiledi. Bitime 11 hafta kala düşme hattıyla puan farkını 14’e kadar çıkaran ve ligde rahat bir nefes alan Sassuolo, galibiyetlerine Spezia karşısında devam etmek istiyor.

Spezia 3 Haftadır Kaybetmiyor

Spezia teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçti. Luca Gotti önderliğinde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Spezia, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı ve son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi. Göreve geçici olarak gelen Lorieri ile Udinese deplasmanından golsüz beraberlikle dönen konuk ekip, göreve Leonardo Semplici’nin gelişiyle birlikte, son 2 haftadan ise 4 puan topladı. Hellas Verona ile golsüz berabere kalan Spezia, geçtiğimiz hafta iç sahada İnter’i mağlup etti. 2. sıradaki rakibi karşısında sürpriz bir galibiyete imza atan konuk ekip, lige sıkı sıkı tutundu. Düşme hattıyla puan farkını 5’e çıkaran Spezia, son 3 haftadaki yükselişiyle birlikte, ligde rahat bir nefes aldı.

Sassuolo – Spezia Maç Bilgileri

Sassuolo – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo’da Ruan kart cezalısı. Mert Müldür’ün ise sakatlığı devam ediyor. Spezia’da ise Simone Bastoni, Joao Moutinho ve Emil Holm’un sakatlıkları devam ediyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Rogerio, Martin Erlic, Kiriakopoulos, Nedim Bajrami, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Armand Lauriente, Gregoire Defrel.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Jacopo Sala, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Daniele Verde, Ethan Ampadu, Albin Ekdal, Kevin Agudelo, Mehdi Bourabia, Daniele Verde, Emanuel Gyasi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son 3 haftasında yükselişe geçmeyi başaran Sassuolo ve Spezia, bu hafta seriyi sürdürmek için karşı karşıya geliyor. İki takımında ligdeki etkisini sürdüreceğini ve zorlu 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Domenico Berardi oldu. Sassuolo iç sahada tek golle kazanırken, 3 maçtır kaybetmeyen Spezia’ya gol şansı tanımadı.