UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Fiorentina İddaa Tahmini 16.03.2023

UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Fiorentina deplasmanda, Sevilla’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.45’de EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Sivasspor ile Fiorentina zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Sivasspor galibiyetinin 5.00, beraberlik tercihinin 4.00, Fiorentina galibiyetinin ise 1.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sivasspor’da Moraller Bozuk

Sivasspor, ilk maçta çok fazla etkili olamadı. Artemio Franchi’de maçın ikinci yarısında yedikleri golle 1-0 mağlup oldular. Daha farklı da kaybedebilirlerdi ama Fiorentina, son vuruşlarda çok etkisizdi. Sivasspor’un rakibi karşısında net bir pozisyonu da yoktu. Süper Lig’de ise geçen hafta İstanbulspor’a 3-0 kaybeden Rıza Çalımbay’ın ekibi Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Bu hafta ise Konferans Ligi’nde rövanş maçında Fiorentina’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Sivasspor’da Max Gradel kart cezalısı.

Fiorentina Moralli

Fiorentina’da moarller yerinde diyebiliriz. Serie A’da özellikle son dönemde iyi sonuçlar almaya başladılar. 2 hafta önce Milan’ı mağlup eden Mor Menekşeler, geçtiğimiz hafta sonu ise Cremonese deplasmanında 2 golle kazandı. Konferans Ligi’nde de yoluna devam eden Fiorentina, ilk maçta konuk ettiği Sivasspor’u 1-0 mağlup etmişti. Birçok net pozisyondan da yararlanamayan Fiorentina, daha farklı bir galibiyet alabilirdi. Sivasspor’un konuğu olacak Fiorentina’da Cristiano Biraghi’nin sakatlığı sürüyor.

Sivasspor – Fiorentina Maç Bilgileri

Sivasspor – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Max Gradel kart cezalısı. Fiorentina’da Cristiano Biraghi’nin sakatlığı sürüyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Giacomo Bonaventura, Sofyan Amrabay, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Luka Jovic

İddaa Tahmini

İki takımda ilk maçta bekleneni veremedi. Fiorentina, özellikle yakaladığı pozisyonları gole çevirmekte çok zorlandı. Sivasspor’un turu geçebilmesi için öncelikle kazanması şart. İlk maça nazaran daha tempolu ve gollü bir karşılaşma bekliyorum. Fiorentina maçın favorisi ama gollere yönelmek daha mantıklı. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım. 3 gol barajı aşılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina, rövanş maçında da kazanmayı başardı. Sivasspor’u 4-1 mağlup ederek çeyrek finale çıktılar.