İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valladolid Athletic Bilbao Bahis Tahmini 17.03.2023

İspanya La Liga’da son 4 maçında da puan kaybeden Athletic Bilbao deplasmanda, Valladolid karşısında çıkış arıyor. Zorlu mücadele saat 23.00’de başlayacak olup S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Valladolid ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Valladolid kazanır 3.70, beraberlik 3.45, Athletic Bilbao kazanır ise 2.08 olarak açıklanmış.  

Valladolid Sürpriz Peşinde

Valladolid, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Elche’ye konuk oldu. Maçın başında öne geçmeyi başaran Valladolid, uzun süre önde götürdüğü karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında yediği golle 2 puan bırakan Valladolid, bu hafta ise Athletic Bilbao’yu konuk edecek. La Liga’da oynadığı son 2 maçta 4 puan toplayan Pacheta’nın öğrencileri bu hafta Athletic Bilbao karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Valladolid’de Anuar Tuhami ve Kenedy sakat. Roque Mesa ve Martin Hongla ise kart cezalısı.

Athletic Bilbao Evinde Kaybetti

Athletic Bilbao, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu yine puan kaybı yaşadı. San Mames Barria’da konuk ettikleri lider Barcelona’ya 1-0 kaybettiler. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Ernesto Valverde’nin ekibi son 4 maçından da galibiyet çıkartamadı. Bu 4 maçlık süreçte ise sadece 1 puan alabildiler. Bu hafta ise Valladolid deplasmanına konuk olacaklar. Athletic Bilbao’nun Avrupa umutlarını devam ettirebilmesi adına bugün alacağı 3 puan son derece önemli. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Ander Herrera’nın sakatlığı devam ediyor.

Valladolid – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Valladolid – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Jose Zorrilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valladolid’de Anuar Tuhami ve Kenedy sakat. Roque Mesa ve Martin Hongla ise kart cezalısı. Athletic Bilbao’da Ander Herrera’nın sakatlığı devam ediyor.

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Valladolid, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapattı. Son sıradaki Elche ile deplasmanda 1-1 berabere kaldılar. Bir önceki hafta ise Espanyol’u 2-1 mağlup etmişlerdi. La Liga’da son 2 maçta 4 puan topladılar. Athletic Bilbao ise geçen hafta lider Barcelona’ya 1-0 kaybetti. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Athletic Bilbao, 4 maçtır kazanamıyor. Artık çıkışa geçmeleri şart. Valladolid karşısında kazanarak kötü gidişatı sona erdirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.83

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao, sonunda kazandı. Valladolid deplasmanında 3-1’lik galibiyet ile ayrılan Athletic Bilbao, 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı.