İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Leicester City Bahis Tahmini 18.03.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Leicester City deplasmanda, Brentford’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Sports MAX 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Brentford ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Brentford kazanır 2.02, beraberlik 3.75, Leicester City kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Brentford’dan 3 Puan

Brentford, Premier Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’da Everton’a 1-0 kaybeden Thomas Frank’ın ekibinin 12 maçlık yenilmezlik serisi sona ermişti. Geçtiğimiz hafta içi ise erteleme maçında Southampton’ı deplasmanda 2-0 mağlup ederek moral buldular. Ivan Toney önderliğinde 3 puanı alan Brentford, bu hafta ise Leicester City ile karşı karşıya gelecek. Avrupa umutlarını devam ettirmek adına Brentford’un kazanması gereken bir maç. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Thomas Strakosha ve Keane Lewis Potter’ın sakatlıkları sürüyor.

Leicester City Düşme Hattına Yaklaştı

Leicester City, Premier Lig’de düşme hattına yaklaşmaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Chelsea’yi konuk eden Leicester City, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 4 maçı da kaybeden Brendan Rodgers’ın ekibi düşme hattındaki Bournemouth ile aynı puana sahip. Teknik direktör Brendan Rodgers için tehlike çanları da çalmaya başladı diyebiliriz. Bu hafta sonu Brentford’a konuk olacak Leicester City’i zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Leicestre City’de Ryan Bertrand, Youri Tielemans ve James Justin’in sakatlıkları sürüyor. Wout Faes’de kart cezalısı.

Brentford – Leicester City Maç Bilgileri

Brentford – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de Beın Sports MAX 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Thomas Strakosha ve Keane Lewis Potter’ın sakatlıkları sürüyor. Leicestre City’de Ryan Bertrand, Youri Tielemans ve James Justin’in sakatlıkları sürüyor. Wout Faes’de kart cezalısı.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa, Ivan Toney

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

İddaa Tahmini

Brentford, uzun bir aradan sonra Premier Lig’de mağlubiyet yaşamıştı. Geçen hafta sonu Everton deplasmanına 1-0 kaybettiler. Bu yenilginin ardından ise hafta içi Southampon’a konuk olan Brentford, rakibini 2-0 ile geçerek 3 puanı kaptı. Avrupa umutlarını sürdüren Brentford, bu hafta Leicester City karşısında da favori. Brendan Rodgers’ın ekibinde ise gidişat pek iyi değil. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Chelsea’ye 3-1 mağlup oldular. Premier Lig’de üst üste 4 maçtır da kaybediyorlar. Brentford, galibiyete bir adım daha yakın olan taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford 2 puan bıraktı. İç sahada konuk ettikleri Leicester City ile 1-1 berabere kaldılar.