Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Angers Maç Tahmini 18.03.2023

Lens sahasında Angers‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 28. hafta mücadelesi, 18 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alıyor. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS MAX 1.

Bollaert-Delelis Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, 3. sıradaki Lens galibiyetine 1.28, beraberliğe 5.90, en alt sıradaki Angers galibiyetine ise 11.50 oran belirlemiş durumda.

Openda Yıldızlaştı Lens Kazandı

Fransa Ligue 1’in 27. haftasına Lois Openda 3 gol, 1 asistle damga vururken, Lens son haftalardaki en iyi performansını Clermont deplasmanında sergiledi ve evine 4-0’lık galibiyetle döndü. Sezonun ikinci yarısında düşüşe geçen Lens, bir türlü savunma zafiyetlerine çare bulamamış ve 11 haftanın 10’unda skor üretmesine karşın, 6 maçta puan kayıplarına engel olamamıştı. Hücum etkisine Clermont deplasmanında devam eden ev sahibi, bu kez savunmada da hata yer vermedi. Liderin 12 puan gerisinde yer alan Lens, 27 haftadan 54 puan toplamayı başardı ve 3. sırada yer aldı. Rüya gibi bir sezon geçiren Franck Haise’nin öğrencileri, Şampiyonlar Ligi iddiasını koruyor. 27 haftada Haise ve öğrencileri sahadan sadece 3 kez mağlup ayrıldı. Konuk ekip lider ile birlikte ligin en az maç kaybeden takımı.

Zayıf Halka Angers

Fransa Ligue 1’de son 11 haftaya girilirken, en zayıf halka Angers oldu. Konuk ekip 3 farklı teknik adamla 27 haftada aradığı başarıyı bulamazken, son 19 haftanın tamamında puan kaybederek, tarihi bir hüsran yaşadı. Son 19 haftadan 2 beraberlik, 17 yenilgi alan Angers, geçtiğimiz hafta göreve Alexandre Dujeux’u getirirken, yeni hocasıyla iç sahada kaybetti. Toulouse karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, kalesinde tam 60 gole engel olamadı ve ligin aynı zamanda en zayıf savunma performansını sergiledi. 27 haftalık fikstürden sadece 2 galibiyet çıkarabilen Angers, adım adım alt lige ilerliyor. Ligde kalma umutları fazlasıyla azalan konuk ekip, Lens deplasmanında sürpriz arayacak.

Lens – Angers Maç Bilgileri

Lens – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Adam Buksa, Jimmy Cabot ve Wesley Said’in sakatlıkları devam ediyor. Angers takımında Faouzi Ghoulam, Ulrick Eneme Ella ve Lois Diony’nin sakatlıkları devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Souleyman Doumbia, Yann Valery, Miha Blazic, Cedric Hountondji, Waniss Taibi, Himad Abdelli, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Salama.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirve takibini bırakmayan Lens, son 11 haftaya girilirken 3. sırada yer alıyor. Lider ile birlikte ligin en az maç kaybeden takımı olmayı başaran Lens, en alt sıradaki Angers karşısında hataya yer vermeyecek ve rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.56

intobet Oranı: H1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens iç sahada eski günlerine geri döndü. Ev sahibi ligin en zayıf halkası Angers karşısında kalesini gole kapatmayı başarırken, 3 puan hedefine 3 golle uzandı. Kazananları tebrik ederiz.