İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Bologna İddaa Tahmini 18.03.2023

18 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20.00’de, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Salernitana ile Bologna karşı karşıya gelecek.

intobet, Salernitana galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.30, Bologna galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Salernitana’da Sousa Etkisi

Salernitana cephesinde Paulo Sousa dönemi iç sahada 3-0’lık Monza galibiyetiyle başlarken, son 2 haftada Sampdoria ve Milan beraberlikleriyle devam etti. Son 3 haftada mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, düşme hattından 7 puan üzerine çıkarak, bitime 12 hafta kala rahat bir nefes almayı başardı. Geçtiğimiz hafta Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan’a deplasmanda konuk olan Salernitana, ilk 45 dakikayı 1-0 geride kapatırken, ikinci yarıda Boulaye Dia’nın golüyle skoru eşitledi. Dia son haftalarda iyi performanslar sergilemeye başlarken, ev sahibi yeni hocasıyla yükselişe geçti. Düşme hattıyla puan farkını daha fazla açmak isteyen Salernitana, bu hafta sahasında Bologna’yı konuk edecek.

Bologna Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz hafta Lazio’yu sahasında konuk eden Bologna, 1-0’lık Torino mağlubiyetinin ardından, yakın rakibine iç sahada geçit vermedi ve üst sıra takibini bırakmadı. Son 2 haftada skor üretmeyi başaramayan konuk ekip, hücum hattındaki kötü gidişatın ardından, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Sampdoria  ve İnter karşısında alınan üst üste galibiyetlerin ardından düşüşe geçen Bologna, son 12 haftaya girilirken 36 puanla 9. sırada yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi’ni hedefleyen Thiago Motta’nın öğrencileri, Salernitana deplasmanına 2 haftalık galibiyet hasretiyle çıkacak. Galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip, sezonun ilk yarısı iç sahada Salernitana ile 1-1 berabere kaldılar. Son haftalarda skor üretmekte zorlanan Bologna, hem gol hem de galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Salernitana – Bologna Maç Bilgileri

Salernitana – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana takımında William Troost-Ekong, Domen Crnigoj ve Federico Fazio’nun sakatlıkları devam ediyor. Bologna’da ise Nicola Bagnolini’nin sakatlığı devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Lassana Coulibaly, Flavius Daniliuc, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Antonio Candreva, Salomon Sambia, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Krzysztof Piatek.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Lewis Ferguson, Denso Kasius, Nikola Moro, Riccardo Orsolini.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Salernitana’nın düşme hattından uzaklaşmak için, Bologna’nın ise üst sıralara yetişmek için galibiyete ihtiyacı var. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Salernitana iç sahada 2 kez öne geçmeyi başarırken, Bologna ise 2 kez geriden döndü ve rakibine 3 puan şansı tanımadı. 4 golü mücadelede iki takımda 1’er puana razı geldi. Kazananları tebrik ederiz.