Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Antalyaspor İddaa Tahmini 18.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Antalyaspor deplasmanda, Adana Demirspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Adana Demirspor Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Adana Demirspor kazanır 1.83, beraberlik 4.16, Antalyaspor kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Adana Demirspor Farklı Kaybetti

Adana Demirspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta farklı bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Trabzonspor deplasmanında 4-1 kaybettiler. Süper Lig’de son haftalarda önemli puan kayıpları yaşayan Vincenzo Montella’nın ekibi Avrupa umutlarını da zora soktu. Bu hafta sonu ise iç sahada Antalyaspor’u konuk edecek. Adana Demirspor, sezonun ilk yarısında oynanan maçı deplasmanda 3-0 kazanmıştı. Bu hafta Adana Demirspor’da Younes Belhanda kart cezalısı.

Antalyaspor’dan 3 Puan

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu farklı bir galibiyet elde etti. İç sahada konuk ettikleri Kayserispor’u 4 golle geçmeyi başardılar. Haji Wright önderliğinde 3 puanı alan Kırmızı Beyazlılar, Süper Lig’de kümede kalma umutlarını da devam ettirdi. Düşme hattı ile arasındaki puan farkını 4’e çıkartan Nuri Şahin’in öğrencileri bu hafta sonu ise Adana Demirspor deplasmanında sürpriz arayacak. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Fedor Kudryashov sakat. Fernando ise kart cezalısı.

Adana Demirspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Younes Belhanda kart cezalısı. Antalyaspor’da Fedor Kudryashov sakat. Fernando ise kart cezalısı.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Babajide Akintola, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Güray Vural, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Fredy, Houssam Ghacha, Admir Mehmedi, Haji Wright

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Ümraniyespor beraberliğinin ardından Trabzonspor deplasmanında 4-1 kaybettiler. Süper Lig’de oynadıkları son 3 maçta da galibiyet alamadılar. Antalyaspor ise geçen hafta Kayserispor’u farklı geçti. Rakibini 4-0 mağlup eden Akdeniz ekibi kümede kalma umutlarını koruyor. Adana Demirspor, bu hafta Antalyaspor karşısında maçın favorisi. Montella’nın ekibinden artık 3 puan bekleniyor. Antalyaspor’u mağlup ederek 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor rahat bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u 2-0 ile geçtiler.