İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Crystal Palace İddaa Tahmini 19.03.2023

İngiltere Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Arsenal iç sahada, Crystal Palace ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara geleceğini belirtelim.

Arsenal ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Arsenal kazanır 1.29, beraberlik 5.70, Crystal Palace kazanır ise 12.00 olarak açıklanmış. 

Arsenal’dan Üst Üste Galibiyetler

Arsenal, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Craven Cottage’de konuk oldukları Fulham’ı 3-0 mağlup ettiler. Premier Lig’de üst üste galibiyetlerine devam eden Mikel Arteta’nın ekibi en yakın takipçisi Manchester City ile arasındaki puan farkını da korudu. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Sporting CP’ye penaltılarla mağlup olan Arsenal, sürpriz bir şekilde Avrupa Ligi’ne veda etti. Artık tek hedefleri Premier Lig şampiyonluğu diyebiliriz. Crystal Palace maçı öncesinde Arsenal’da Edward Nketiah ve Mohamed Elneny’nin sakatlığı devam ediyor.

Crystal Palace Yokları Oynuyor

Crystal Palace, Premier Lig’de aylardır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta içi AMEX’de Brighton’a konuk olan Crystal Palace, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Üst üste 11 maçtır Premier Lig’de galibiyet alamayan Patrick Vieira’nın ekibi son dönemin en formsuz takımı diyebiliriz. Premier Lig’de en son galibiyetini Aralık ayında alabildiler. Bu hafta ise lider Arsenal’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Crystal Palace’da Sam Johnstone’un sakatlığı devam ediyor.

Arsenal – Crystal Palace Maç Bilgileri

Arsenal – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Edward Nketiah ve Mohamed Elneny’nin sakatlığı devam ediyor. Crystal Palace’da Sam Johnstone’un sakatlığı devam ediyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Leandro Trossard

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Michael Olise, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

Arsenal, Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fulham deplasmanında 3 golle kazanan Mikel Arteta’nı ekibi liderliğini devam ettirdi. Hafta içi Avrupa Ligi’nde Sporting CP’ye penaltılarla elenerek kupaya veda ettiler. Crystal Palace ise Premier Lig’de kötü bir dönemden geçiyor. Hafta içi Brighton deplasmanında da 1-0 mağlup oldular. Son 11 maçta da Premier Lig’de galibiyet alamadıklarını belirtelim. Arsenal’ın rahat kazanması gereken bir maç. Crystal Palace’ı farklı geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.57

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal rahat bir galibiyet aldı. Crystal Palace’ı 4 golle geçtiler ve 3 puanın sahibi oldular.