İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Valencia İddaa Tahmini 18.03.2023

İspanya La Liga’da son haftaların formda takımı Atletico Madrid iç sahada, Valencia’yı ağırlayacak. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Atletico Madrid ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Atletico Madrid kazanır 1.60, beraberlik 3.95, Valencia kazanır ise 6.20 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid Maçın Favorisi

Atletico Madrid, La Liga’da uzun bir süredir mağlubiyet yüzü görmüyor. Geçtiğimiz hafta Girona deplasmanına konuk olan Atletico Madrid, Alvaro Morata’nın uzatma dakikalarında attığı tek golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Üst üste 9 maçtır mağlubiyet yaşamayan Diego Simeone’nin ekibi 3. Sıradaki yerini de koruyor. Bu hafta sonu ise Wanda Metropolitano’da Valencia’yı konuk edecekler. Maçın favorisi olan Atletico Madrid’de Sergio Reguilon’un sakatlığı bulunuyor.

Valencia Alt Sıralarda

Valencia, bildiğimiz gibi bu sezon La Liga’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da Osasuna’yı konuk eden Yarasalar, karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Rakibin 10 kişi kalması ile rüzgar Valencia’ya döndü ve önemli bir galibiyet alarak 3 puanı kaptılar. Son 3 maçta 2. Galibiyetini alan Ruben Baraja’nın öğrencileri bu hafta ise Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’in konuğu olacak. Mücadele öncesinde Valencia’da Gabriel Paulista, Marcos Andre ve Toni Lato sakat olan isimler.

Atletico Madrid – Valencia Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Sergio Reguilon’un sakatlığı bulunuyor. Valencia’da Gabriel Paulista, Marcos Andre ve Toni Lato sakat olan isimler.

Atletico Madrid'in 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Samuel Lino

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, La Liga’da geçen hafta son dakika golüyle kazandı. Morata’nın 90+2’de attığı golle Girona’yı 1-0 mağlup ettiler. La Liga’da üst üste 9 maçtır kaybetmeyen Diego Simeone’nin ekibi 3. Sıradaki yerini de koruyor. Valencia ise kümede kalma yolunda geçen hafta kritik bir galibiyet aldı. Mestalla’da konuk ettikleri Osasuna’yı 1-0 mağlup ettiler. Düşme hattının sadece 1 basamak üzerindeler. Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid favori taraf. Valencia karşısında da kazanırlar ve yenilmezlik serisini 10 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid rahat kazandı. Griezmann önderliğinde Valencia’yı 3-0 ile geçtiler.