Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş İstanbulspor İddaa Tahmini 18.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de son 2 maçını kazanan Beşiktaş iç sahada, İstanbulspor’u konuk edecek. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Beşiktaş bugün İstanbulspor karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Beşiktaş galibiyetine 1.30, beraberlik tercihine 6.26, İstanbulspor galibiyetine 10.97 oran veriyor. 

Beşiktaş 3 Puan Peşinde

Beşiktaş, Süper Lig’de 3. Sıradaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. 2 hafta önce Ankaragücü karşısında alınan galibiyetin ardından geçen hafta Başakşehir deplasmanında da 3 puanı kaptılar. Aboubakar ve Masuaku’nun golleriyle 3 puanı alan Siyah Beyazlılar, Avrupa umutlarını da arttırdı. Bir alt sıradaki Adana Demirspor’un 4 puan önüne geçtiler. Bu hafta ise Vodafone Park’da İstanbulspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Kevin Nkoudou’nun sakatlığı sürüyor.

İstanbulspor Sürpriz Arıyor

İstanbulspor, Süper Lig’de geçtğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Sivasspor’u konuk eden Fatih Tekke’nin ekibi karşılaşmayı 3-0 kazandı. Sürpriz bir galibiyet alan İstanbulspor, üst üste 3. Galibiyetini elde etti ve Süper Lig’de kümede kalma umutlarını sürdürdü. Bu hafta ise Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan İstanbulspor’u zor bir maç bekliyor. Sezonun ilk yarısında Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan İstanbulspor, Vodafone Park’da da sürpriz arayacak. Maç öncesinde İstanbulspor’da Okan Erdoğan kart cezalısı.

Beşiktaş – İstanbulspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Kevin Nkoudou’nun sakatlığı sürüyor. İstanbulspor’da Okan Erdoğan kart cezalısı.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Welinton, Romain Saiss, Umut Meraş, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Dele Alli, Nathan Redmond, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar

İstanbulspor'un İlk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

İddaa Tahmini

İstanbulspor, Süper Lig’de 3 maçtır kazanıyor. Sezonun en formda dönemini yaşıyorlar. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Sivasspor’u 3 golle geçtiler ve kümede kalma umutlarını arttırdılar. Beşiktaş ise zorlu Başakşehir deplasmanından 3 puan ile döndü. Başakşehir’i 2-0 ile geçen Şenol Güneş’in ekibi 3. sıradaki yerini korudu. Bu hafta sonu Vodafone Park’da konuk edecekleri İstanbulspor karşısında da maçın net favorisiler. Beşiktaş farklı kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.56

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş evinde 3 puanı kaptı. İstanbulspor’u 3-1 mağlup ettiler ve milli araya moralli girdiler.