İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Celta Vigo Bahis Tahmini 18.03.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Celta Vigo deplasmanda, Espanyol’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Espanyol ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Espanyol kazanır 2.85, beraberlik 3.20, Celta Vigo kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış. 

Espanyol Sürpriz Yapamadı

Espanyol, La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk olduğu Real Madrid deplasmanından puansız döndü. 1-0 öne geçtikleri maçta sürpriz yapamadılar ve rakibine 3-1 kaybettiler. La Liga’da oynadığı son 2 maçı da kaybeden Diego Martinez’in ekibi kümede kalma mücadelesi veriyor. La Liga’da düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer aldıklarını da belirtelim. Bu hafta sonu ise iç sahada Celta Vigo’yu konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Espanyol’da Keidi Bare ve Adria Pedrosa sakat olan isimler.

Celta Vigo Farklı Kazandı

Celta Vigo, La Liga’a geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Balaidos’da Rayo Vallecano’yu konuk eden Celta Vigo, rakibini 3-0 mağlup ederek çıkışını devam ettirdi. Son haftalarda önemli galibiyetler alan Carlos Carvahal’ın ekibi 11. Sıraya kadar yükseldi. Iago Aspas önderliğinde Rayo Vallecano’yu farklı geçen Celta Vigo’nun üst üste 4 maçtır kaybetmediğini belirtelim. Bu hafta ise Espanyol’un konuğu olacaklar. Maç öncesinde Celta Vigo’da Oscar Rodriguez kart cezalısı. Oscar Mingueza ve Agustin Marchesin ise sakat.

Espanyol – Celta Vigo Maç Bilgileri

Espanyol – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Keidi Bare ve Adria Pedrosa sakat olan isimler. Celta Vigo’da Oscar Rodriguez kart cezalısı. Oscar Mingueza ve Agustin Marchesin ise sakat.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrera, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

İddaa Tahmini

Espanyol, son 2 haftadan puan çıkartamadı. Önce Valladolid’e 2-1 kaybeden Espanyol, geçtiğimiz hafta ise Real Madrid deplasmanında 3-1 mağlup oldu. Joselu’nun golüyle öne geçtiler ama sürpriz yapamadılar. Celta Vigo ise son haftalarda çıkışa geçti. Balaidos’da geçen hafta Rayo Vallecano’yu konuk ettiler ve 3-0 kazandılar. La Liga’da 4 maçtır da kaybetmediklerini belirtelim. Espanyol kümede kalma savaşı veriyor. Düşme hattının 1 puan üzerindeler. Bu hafta kazanmaları önemli. Espanyol, taraftarı önünde galibiyete bir adım daha yakın.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.47

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.85

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol’da kötü gidişat devam etti. İç sahaa konuk ettikleri Celta Vigo’ya 3-1 kaybettilre.