Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 19.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Alanyaspor evinde, Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Alanyaspor ile Fenerbahçe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Alanyaspor galibiyetinin 4.29, beraberlik tercihinin 4.16, Fenerbahçe galibiyetinin ise 1.83 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Alanyaspor’un İşi Zor

Alanyaspor, yeni hocası Ersun Yanal yönetiminde çıktığı 2. Maçından mağlubiyet ile ayrıldı. Başakşehir karşısında kazanarak 3 puan alan Alanyaspor, bu galibiyetin ardından Ankaragücü’ne deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Süper Lig’de oynaıdğı son 5 maçta 4. Yenilgisini alan Akdeniz ekibi ligin formsuz takımlarından biri diyebiliriz. Ankaragücü karşısında özellikle hücumda çok etkisiz kaldılar. Bu hafta ise Fenerbahçe karşısında da nasıl bir performans gösterecekleri merak konusu. Maç öncesinde Alanyaspor’da Leroy fer cezalı.

Fenerbahçe Zirve Takibinde

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta içi Avrupa Ligi’nde Sevilla ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmalarına rağmen turu geçemediler. İlk maçı 2-0 kaybeden Jorge Jesus’un öğrencilerinin en az 2 farklı kazanması ve maçı uzatmaya götürmesi gerekiyordu ama olmadı. Süper Lig’de ise son 6 maçta 5 galibiyet alan bir Fenerbahçe var. Bu 6 maçlık süreçte ise 16 puan toplamayı başardılar. Bu hafta ise Alanyaspor deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe’nin kazanması gereken bir maça çıktığını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Lincoln, Michy Batshuayi ve Luan Peres sakat. Atilla Szalai ise kart cezalısı.

Alanyaspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Alanyaspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Leroy fer cezalı. Fenerbahçe’de Lincoln, Michy Batshuayi ve Luan Peres sakat. Atilla Szalai ise kart cezalısı.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Daniek Candeias, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Serdar Aziz Jayden Oosterwolde, Willian Arao, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Joshua King, Enner Valencia

İddaa Tahmini

Alanyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Ankaragücü deplasmanında 2-0 mağlup oldular. Ersun Yanal yönetiminde ilk kez mağlubiyet almış olduklarını belirtelim. Fenerbahçe ise geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de bay geçti. Bir önceki hafta ise Kayserispor deplasmanında 2-1 kazanmışlardı. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Sevilla’yı Kadıköy’de 1-0 mağlup etmelerine rağmen turu geçemediler. Artık Fenerbahçe’nin tek hedefi Süper Lig’de şampiyonluk. Alanyaspor deplasmanında kayıp yaşamayacaklarını düşünüyorum. Fenerbahçe kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.56

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldı. Alanyaspor karşısında geriye düştükleri maçı 3-1 kazandılar ve lider Galatasaray’ın takibini sürdürdüler.