sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 19.03.2023

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları yakından ilgilendiren 27. hafta mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. 19 Mart Pazar gününde kazanmanız dileğiyle.

Lazio – Roma: İY 0, 1.69 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 27. hafta heyecanı devam ederken, 19 Mart Pazar akşamı Capitolino Derbisi sahne alacak. Lazio ile Roma’nın karşı karşıya geleceği mücadele, Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nda geçtiğimiz hafta AZ Alkmaar deplasmanına konuk olan Lazio, iç sahada aldığı 1-0’lık mağlubiyetin ardından, deplasmanda 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı ve Konferans Ligi’ne veda etti. İtalya Serie A Ligi’nde ise 4 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Sarri’nin öğrencileri, İnter’in ardından liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ediyor. Lider Napoli’ye ilk iç saha mağlubiyetini yaşatan Lazio, geçtiğimiz hafta ise Bologna ile deplasmanda golsüz beraber kaldı. Son 4 haftadan 10 puan toplamayı başaran ve 3. sırada yer alan ev sahibi, Roma derbisinde yerini korumak istiyor. Lige odaklanan Lazio, galibiyet peşinde. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 26 haftayı 14 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Roma, bitime 12 hafta kala 47 puanla 5. sırada yer alıyor. Jose Mourinho ve öğrencileri üst sıraları bırakmazken, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Çeyrek Final biletini cebine koydu. Real Soviedad engelini toplamda 2-0’lık skorla geride bıraktı. İç sahada kazanan Roma, hafta içi konuk olduğu İspanya deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Konferans Ligi’nin son şampiyonu, UEFA Avrupa Ligi’nde de şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’ni mağlubiyetle kapatan Roma, Sassuolo karşısında aldığı mağlubiyeti, Lazio derbisini kazanarak telafi etmek istiyor. İtalya Serei A Ligi’nde bu hafta derbi heyecanı yaşanacak. Dev maçta taraf bahsi oldukça güç. İki takımda Serie A Ligi’ne yorgun dönüyor. Derbinin ilk 45 dakikasından kazananın çıkmayacağını düşünüyorum. Derbide ilk 45 dakika beraberlikle geçilecektir.

İnter – Juventus: İY 0, 1.82 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; İnter evinde Juventus’u konuk ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin 27. haftasında sahne alacak olan derbi mücadelesi, 19 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İnter’in, İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk şansı fazlasıyla azalırken, Simone Inzaghi ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final biletini cebine koydu. Son 16 Turu’nun ilk maçını iç sahada Porto’ya karşı 1-0 kazanan İnter, deplasmandan ise golsüz beraberlikle döndü. 90 dakika boyunca zor anlar yaşayan ev sahibi, mağlubiyetten ucuz kurtuldu ve Çeyrek Final hedefine ulaştı. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 3 haftada 6 puan kaybı yaşayan İnter, geçtiğimiz hafta alınan Spezia yenilgisinin ardından, bitime 12 hafta kala zirvenin 18 puan gerisine düştü. 2. sıradaki yerini korumak isteyen İnter, bu hafta sahasında ezeli rakibi Juventus’u konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Sampdoria’yı 4-2’lük skorla mağlup etmeyi başaran Juventus, Avrupa Ligi dönüşünde hataya yer vermedi. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında konuk olduğu Freiburg deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen JUVE, ardından iki kulvarda birden kazanmaya devam etti. Rövanş maçında geçtiğimiz hafta içi Freiburg karşısında 2-0’lık galibiyete imza atan Massimiliano Allegri ve öğrencileri, puan silme cezasının ardından toparlanmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk şansı kalmayan konuk ekip, sezonu Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde kapatmak istiyor. Liderin en yakın takipçisi İnter karşısına çıkacak olan JUVE’de, moraller yerinde. İnter ve Juventus, derbi öncesi iki kulvarda birden etkili olmaya devam ediyor. Liderin en yakın takipçisi İnter, lige Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final biletiyle dönerken, Juvenntus ise UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Final biletini aldı. Lige yorgun dönen iki ezeli rakibin, ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum.

Torino – Napoli: MS 2, 1.59 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Torino sahasında Napoli’yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 27. hafta mücadelesi, 19 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. Torino, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 26 haftalık fikstürü 10 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bıraktı. Ivan Juric yönetiminde 37 puan toplamayı başaran ve kendisine 8. sırada yer bulan ev sahibi, Avrupa hedefini bitime 12 hafta korumayı başardı. Son 2 haftada Bologna ve Lecce engellerini galibiyetlerle geçmeyi başaran ev sahibi, 180 dakika sonunda 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde gole geçit vermedi. İyi savunma performansıyla dikkat çeken Torino, bu hafta sahasında lideri konuk edecek. Güçlü rakibi karşısında sürpriz arayacak olan Torino, Avrupa hedefinde dev bir adım atmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk yürüyüşe devam eden Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise tarihinde ile kez Çeyrek Final biletini aldı. Frankfurt eşleşmesinden 2-0 ve 3-0’lık galibiyetler almayı başaran Luciano Spalletti’nin öğrencileri, 8 maçının 7’sini kazanarak, devler sahnesine damga vurdu. İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 26 haftayı 22 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktılar. Lazio derbisinde kaybedilen 3 puanın ardından, Atalanta karşısında alınan 2-0’lık galibiyetle birlikte, yeniden en yakın rakipleriyle puan farkını 18’e çıkarmayı başardılar. Sezona tam anlamıyla damga vuran Napoli, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Torino deplasmanına konuk olacak. Şampiyonluğun en güçlü adayı, galibiyetlerine deplasmanda devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 26 haftaya tam anlamıyla damga vuran Napoli, bitime 12 hafta kala en yakın rakibine 18 puan fark açmayı başarırken, adım adım şampiyonluğa yürüyor. Napoli galibiyetlerine Torino deplasmanında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.89

Bets10 Bahis Oranı: 7.25