İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Juventus İddaa Tahmini 19.03.2023

İnter evinde Juventus‘u konuk ediyor. İtalya Serie A Ligi‘nin 27. haftasında sahne alacak olan derbi mücadelesi, 19 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, İnter galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.45, Juventus galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.14, 2.5 Alt 1.71 oran kazandırıyor.

İnter Yerini Korumak İstiyor

İnter’in, İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk şansı fazlasıyla azalırken, Simone Inzaghi ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final biletini cebine koydu. Son 16 Turu’nun ilk maçını iç sahada Porto’ya karşı 1-0 kazanan İnter, deplasmandan ise golsüz beraberlikle döndü. 90 dakika boyunca zor anlar yaşayan ev sahibi, mağlubiyetten ucuz kurtuldu ve Çeyrek Final hedefine ulaştı. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 3 haftada 6 puan kaybı yaşayan İnter, geçtiğimiz hafta alınan Spezia yenilgisinin ardından, bitime 12 hafta kala zirvenin 18 puan gerisine düştü. 2. sıradaki yerini korumak isteyen İnter, bu hafta sahasında ezeli rakibi Juventus’u konuk edecek.

Juventus Yarışı Bırakmadı

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Sampdoria’yı 4-2’lük skorla mağlup etmeyi başaran Juventus, Avrupa Ligi dönüşünde hataya yer vermedi. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında konuk olduğu Freiburg deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen JUVE, ardından iki kulvarda birden kazanmaya devam etti. Rövanş maçında geçtiğimiz hafta içi Freiburg karşısında 2-0’lık galibiyete imza atan Massimiliano Allegri ve öğrencileri, puan silme cezasının ardından toparlanmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk şansı kalmayan konuk ekip, sezonu Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde kapatmak istiyor. Liderin en yakın takipçisi İnter karşısına çıkacak olan JUVE’de, moraller yerinde.

İnter – Juventus Maç Bilgileri

İnter – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de bu hafta Alessandro Bastoni’nin sakatlığı devam ediyor. Juventus cephesinde ise Moise Kean kart cezalısı. Milik, Alex Sandro ve Leonardo Bonucci’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Robin Gosens, Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

İnter ve Juventus, derbi öncesi iki kulvarda birden etkili olmaya devam ediyor. Liderin en yakın takipçisi İnter, lige Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final biletiyle dönerken, Juvenntus ise UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Final biletini aldı. Lige yorgun dönen iki ezeli rakibin, ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.82

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus ezeli rakibine ilk yarıdan üstünlük kurmayı başardı. Konuk ekip derbide ilk yarıyı Filip Kostic’in golüyle 1-0 önde kapatırken, İnter karşısında sahadan galibiyetle ayrıldı.