İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Roma İddaa Tahmini 19.03.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 27. hafta heyecanı devam ederken, 19 Mart Pazar akşamı Capitolino Derbisi sahne alacak. Lazio ile Roma‘nın karşı karşıya geleceği mücadele, Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lazio galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.00, Roma galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.43, beraberliğe 2.63, konuk ekibe ise 2.44 oran veriyor.

Lazio Derbiye Odaklandı

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nda geçtiğimiz hafta AZ Alkmaar deplasmanına konuk olan Lazio, iç sahada aldığı 1-0’lık mağlubiyetin ardından, deplasmanda 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı ve Konferans Ligi’ne veda etti. İtalya Serie A Ligi’nde ise 4 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Sarri’nin öğrencileri, İnter’in ardından liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ediyor. Lider Napoli’ye ilk iç saha mağlubiyetini yaşatan Lazio, geçtiğimiz hafta ise Bologna ile deplasmanda golsüz beraber kaldı. Son 4 haftadan 10 puan toplamayı başaran ve 3. sırada yer alan ev sahibi, Roma derbisinde yerini korumak istiyor. Lige odaklanan Lazio, galibiyet peşinde.

Roma Lige Moralli Dönüyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 26 haftayı 14 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Roma, bitime 12 hafta kala 47 puanla 5. sırada yer alıyor. Jose Mourinho ve öğrencileri üst sıraları bırakmazken, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Çeyrek Final biletini cebine koydu. Real Soviedad engelini toplamda 2-0’lık skorla geride bıraktı. İç sahada kazanan Roma, hafta içi konuk olduğu İspanya deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Konferans Ligi’nin son şampiyonu, UEFA Avrupa Ligi’nde de şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’ni mağlubiyetle kapatan Roma, Sassuolo karşısında aldığı mağlubiyeti, Lazio derbisini kazanarak telafi etmek istiyor.

Lazio – Roma Maç Bilgileri

Lazio – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Laziio takımında Matias Vecino kart cezalısı. Ciro Immobile’nin ise sakatlığı devam ediyor. Roma cephesinde ise Marash Kumbulla kart cezalısı. Solbakken, Darboe, Rick Karsdorp ve Diego Llorente’nin sakatlıkları devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Nicolo Casale, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Matteo Cancellieri, Pedro.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Dybala.

İddaa Tahmini

İtalya Serei A Ligi’nde bu hafta derbi heyecanı yaşanacak. Dev maçta taraf bahsi oldukça güç. İki takımda Serie A Ligi’ne yorgun dönüyor. Derbinin ilk 45 dakikasından kazananın çıkmayacağını düşünüyorum. Derbide ilk 45 dakika beraberlikle geçilecektir.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.69

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İlkyarı golsüz beraberlikle geçilirken, ikinci yarıda tek golle kazanan ev sahibi Lazio oldu. Mücadelede Lazio 10, Roma ise 9 kişi kaldı. Kazananları tebrik ederiz.