İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Elche İddaa Tahmini 19.03.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Real Sociedad evinde, Elche karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 18.15’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Real Sociedad Elche arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Real Sociedad kazanır 1.41, beraberlik 4.65, Elche kazanır ise 8.40 olarak açıklanmış. 

Real Sociedad’da Puan Kayıpları

Real Sociedad, La Liga’da üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Mallorca deplasmanında 1-1 berabere kalan Bask ekibinde galibiyet hasreti 4 maça çıktı. La Liga’da üst üste 4 maçtır kazanamayan Imanol’un öğrencileri, Şampiyonlar Ligi umutlarını da azaltmaya başladı. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Roma ile golsüz berabere kalan Real Sociedad, Avrupa Ligi’ne veda etti. Bu hafta sonu ise La Liga’da Elche’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Real Sociedad’da Umar Sadıq sakat. Mikel Merino ve Carlos Fernandez ise kart cezalısı.

Elche Son Sırada

Elche, La Liga’da son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Valladolid ile 1-1 berabere kalan Elche, puanını 13’e yükseltti. La Liga’da bu sezon sadece 2 galibiyet alabildiler ve küme düşme adayları arasında başı çekiyorlar. Bu sezon düşmesine kesin gözüyle bakılan Elche, La Liga’da bu hafta Real Sociedad’ın konuğu olacak. Anoeta’da konuk olacakları rakibine karşı işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Elche’de Pape Cheikh ve Pere Milla kart cezalısı. Enzo Roco ve Lisandro Magallan ise sakat.

Real Sociedad – Elche Maç Bilgileri

Real Sociedad – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Umar Sadıq sakat. Mikel Merino ve Carlos Fernandez ise kart cezalısı. Elche’de Pape Cheikh ve Pere Milla kart cezalısı. Enzo Roco ve Lisandro Magallan ise sakat.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Alexander Sörloth

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Boye

İddaa Tahmini

Elche, bildiğimiz gibi La Liga’da son sırada yer alıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Valladolid ile 1-1 berabere kaldılar. Bu sezon La Liga’da 13 puana sahipler ve ligin ne büyük düşme adayılar. Real Sociedad ise La Liga’da haftalardır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mallorca deplasmanında 1-1 berabere kalmışlardı. Bu beraberliğin ardından galibiyet hasretleri 4 maça çıktı. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Roma ile golsüz berabere kaldılar ve turnuvaya veda ettiler. Real Sociedad’ın artık kazanması gereken bir maç. Son sıradaki Elche’yi mağlup ederek 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.41

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, La Liga’da 4 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Elche’yi 3 golle geçtiler ve 3 puanın sahibi oldular.