Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Ankaragücü Bahis Tahmini 19.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta farklı bir yenilgi alan Sivasspor bu hafta evinde, Ankaragücü karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Sivasspor Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Sivasspor kazanır 2.26, beraberlik 3.56, Ankaragücü kazanır ise 3.37 olarak açıklanmış.

Sivasspor 2 Maçtır Kaybediyor

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları İstanbulspor deplasmanında 3-0 mağlup oldular. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçı da kaybeden Sivasspor, hafta içi Konferans Ligi’nde karşı karşıya geldiği Fiorentina’ya 4-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Süper Lig’de 15. Sırada yer alan Sivasspor, düşme hattındaki İstanbulspor ile eşit puana sahip. Bu hafta ise Ankaragücü ile çok önemli bir maça çıkacaklar. Maç öncesinde Sivasspor’da Robin Yalçın ve Caner Osmanpaşa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Ankaragücü Moral Buldu

Ankaragücü, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’u 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Bir önceki hafta Beşiktaş karşısında da iyi performans göstermişlerdi ama Aboubakar faktörünü hesaba katmadılar. Kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü, geçen hafta aldığı galibiyet ile düşme hattının üzerine yerleşti ama şimdilik. Bu hafta kaybetmeleri halinde tekrardan düşme hattına gerileyebilirler. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Enock Kwateng ve Gboly Ariyibi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Sivasspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Sivasspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Robin Yalçın ve Caner Osmanpaşa’nın sakatlıkları devam ediyor. Ankaragücü’nde Enock Kwateng ve Gboly Ariyibi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Kevin Malcuit, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Sivasspor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu İstanbulspor deplasmanında 3-0 mağlu oldu. Kötü bir performans gösteren Sivasspor, mağlubiyeti hak etti diyebiliriz. Hafta içi ise Konferans Ligi’nde Fiorentina’ya 4-1 kaybederek turnuvaya veda ettiler. Ankaragücü ise geçen hafta öneml bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’u 2-0 mağlup ederek moral buldular. 3 maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran Ankaragücü, düşme hattının da üzerine çıktı. Her iki takımda düşme hattına yakın bir konumda. Sivasspor’un savunma sorunu sebebiyle gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, üstün oynadığı maçta gülen taraf oldu. Ankaragücü’nü 2-0 mağlup ederek kümede kalma yolunda önemli bir 3 puan aldılar.