Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Troyes Brest Maç Tahmini 19.03.2023

Fransa Ligue 1‘de yoluna 19. sırada devam eden Troyes ile 16. sıradaki Brest karşı karşıya gelecek. 28. hafta mücadelesi 19 Mart Pazar akşamı 17:00 itibariyle sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Troyes galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.45, Brest galibiyetine 2.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.98, 2.5 Alt 1.83 oran kazandırıyor.

Troyes Savunması Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’in 27. haftasında Lorient deplasmanına konuk olan Troyes, evine 2-0’lık mağlubiyetle döndü. 90 dakika boyunca oyun ve skor hakimiyetini rakibine kaptıran ev sahibi, son haftalardaki etkisiz futbolunu deplasmanda sürdürdü. Son 10 haftadan galibiyet çıkaramayan Troyes, 8 mağlubiyet, 2 beraberlik yaşadı. Göreve 11 hafta önce gelen Patrick Kisnorbo, takımını ilk maçta galibiyete taşırken, Troyes bir daha galibiyet yüzü görmedi. Son 11 haftaya girilirken, küme düşme hattının içerisinde yer alan ev sahibinde, teknik adamın tahtı sallanmaya başladı. Zor günler geçiren ev sahibi, kalesinde gördüğü 59 golle, Ligue 1’in en zayıf savunma performansını sergiliyor.

Brest Lider Diş Geçiremedi

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta lider PSG’yi sahasında konuk eden Brest, 2-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, son 5 haftadaki 4. yenilgisi aldı. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, göreve Eric Serge Roy’un gelişiyle birlikte 5 maçta namağlup bir performans sergilerken, kısa sürede yeniden düşüşe geçti. Bitime 11 hafta kala yoluna 23 puanla devam eden Brest, küme düşme hattıyla aynı puana sahip. Son 5 haftada sadece en yakın rakibi Strasbourg karşısında kazanan konuk ekip, bu hafta bir diğer yakın rakibi Troyes’e deplasmanda konuk olacak. Kalesinde tam 44 gole engel olmayı başaramayan Brest, rakip filelere ise 28 gol gönderdi. Ligde kalmak isteyen konuk ekip, bu hafta deplasmanda galibiyet arayacak.

Troyes – Brest Maç Bilgileri

Troyes – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de l’Aube Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Troyes cephesinde Florian Tardieu’nun sakatlığı devam ediyor. Brest cephesinde ise Kenny Lala ve Mathias Pereira Lage’nin sakatlıkları devam ediyor.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Thierno Balde, Erik Palmer-Brown, Adil Rami, Andreas Bruus, Rominigue Kouame, Rony Lopes, Yasser Larouci, Wilson Odobert, Xavier Chavalerin, Ike Ugbo.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Christopher Herelle, Jean-Kevin Duverne, Lilian Brassier, Lees-Melou, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Haris Belkebla, Steve Mounie, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesi yaşayan Troyes ve Brest, bitime 11 hafta kala karşı karşıya geliyor. Sezonun ilk yarısında karşılıklı gollere imza atan iki takımında, bu kritik haftada bir kez daha karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı goller sahne olan mücadelede, eşitlik bozulmadı. Troyes ve Brest, 90 dakika sonunda 2’şer kez rakip fileleri havalandırdı. Kazananları tebrik ederiz.