UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İtalya İngiltere İddaa Tahmini 23.03.2023

EURO 2024 Avrupa Elemeler C Grubu ilk maçında, İtalya ile İngiltere kozlarını paylaşacak. Saat 22.45’de başlayacak mücadeleyi S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

İtalya ile İngiltere zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak İtalya galibiyetinin 2.95, beraberlik tercihinin 3.35, İngiltere galibiyetinin ise 2.58 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

İtalya Hayal Kırıklığı Yarattı

İtalya, 2022 Dünya Kupası’na katılmayarak büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Play off yarı finalinde Kuzey Makedonya’ya kaybettiler ve Dünya Kupası bileti alamadılar. EURO 2024 Avrupa Elemelerinde ise C Grubu ilk maçında İngiltere ile karşı karşıya gelecekler. İtalya’nın grupta İngiltere ile beraberlik liderlik savaşı vermesi bekleniyor. Roberto Mancini’nin ekibinin gruptaki diğer rakipleri ise Ukrayna, Kuzey Makedonya ve Malta olacak. İlk maçta İngiltere’yi konuk edecek İtalya’dan galibiyet bekliyorum.

İngiltere’de Hedef 3 Puan

İngiltere, 2022 Dünya Kupası bileti almayı başarmış ve gruptan çıkarak çeyrek finale kadar çıkma başarısı göstermişti. Çeyrek finalde karşı karşıya geldikleri Fransa’ya 2-1 kaybederek Dünya Kupası’na veda ettiler. EURO 2024 Avrupa Elemeleri C Grubunda ise ilk maçta İngiltere’nin konuğu olacaklar. İngiltere, İtalya deplasmanında maçın favorisi olarak gösteriliyor ama bu karşılaşmada Markus Rashford’dan yararlanamayacaklarını belirtelim. İngiltere’nin gruptaki diğer rakipleri ise Malta, Ukrayna ve Kuzey Makedonya.

İtalya – İngiltere Maç Bilgileri

İtalya – İngiltere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İngiltere’de Markus Rashord sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Lorenzo İnsigne

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Luke Shaw, John Stones, Harry Maguire, Kieran Trippier, Declan Rice, Mason Mount, Jude Bellingham, Raheem Sterling, Bukayo Saka, Harry Kane

İddaa Tahmini

İtalya, Dünya Kupası Elemeleri play off turunda büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Play off yarı finalinde Kuzey Makedonya’ya kaybettiler ve Dünya Kupası bileti alamadılar. Bu kez ise EURO 2024 Elemelerinde iyi bir performans göstererek gruptan çıkma hedefindeler. İngiltere ise iyi bir Dünya Kupası serüveni geçirdi. Çeyrek finalde Fransa’ya kaybettiler ama gösterdikleri performans ile beğeni topladılar. EURO 2024 Elemeleri C Grubunun favorisiler ama İtalya karşısında Rashford’dan yoksun çıkacaklar. İtalya’nın ilk maçtan galibiyet ile ayrılarak gruba güçlü bir başlangıç yapmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.49

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.95

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İngiltere, EURO 2024 Elemelerine galibiyet ile başladı. İtalya deplasmanında 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldular.