UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Kazakistan Slovenya İddaa Tahmini 23.03.2023

EURO 2024 Elemeleri H Grubu‘nda heyecanı 23 Mart Perşembe günü başlıyor. İlk hafta fikstüründe Kazakistan ile Slovenya karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 18.00’de başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Kazakistan galibiyetine 4.25, beraberliğe 3.45, Slovenya galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.35, 2.5 Alt 1.60 oran kazandırıyor.

Kazakistan Güven Vermedi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Kazakistan, EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme Gruplarında etkisiz kaldı. EURO 2020 Elemeleri I Grubu’na 10 maç sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlikle veda eden Kazakistan, San Marino’nun ardından en zayıf halka oldu. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda ise Fransa, Ukrayna ve Bosna Hersek’in gerisinde kalırken, bu kez grubun en zayıf halkası oldu. İki kulvarda birden başarıdan uzak kalan ev sahibi, göreve Magomed Adiev’i getirdi. Yeni teknik adamıyla Slovenya karşısına çıkacak olan Kazakistan, EURO 2024 Eleme Grubu’na galibiyetle başlamak istiyor. Kazakistan tarihinde ilk kez Slovenya ile karşı karşıya gelecek.

Slovenya 3 Puanı Hedefliyor

EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nda mücadele edecek olan Slovenya, ilk sınavını Kazakistan deplasmanında verecek. Grubun zayıf halkalarından Kazakistan karşısında galibiyetin favorisi olarak gösterilen konuk ekip, rakibi gibi EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerini geçmeyi başaramazken, daha iyi bir performans grafiği ortaya koydu. EURO 2020 Elemeleri G Grubu’nda 10 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet alan ve 2 rakibini geçerek, 4. sırada gruplara veda eden Slovenya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu’nda ise 10 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4 yenilgi aldı. Matjaz Kek önderliğinde yoluna devam eden Slovenya, tarihinde ilk kez karşı karşıya geleceği Kazakistan’a karşı, deplasmanda galibiyet arayacak. İlk 2 sırayı hedefleyen konuk ekibin, gruptan çıkmak için gruplarda iyi bir başlangıca ihtiyacı var.

Kazakistan – Slovenya Maç Bilgileri

Kazakistan – Slovenya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Astana Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kazakistan’ın 11’i Belli mi?

Kazakistan’ın muhtemel kadrosu: Nepogodov, Maliy, Abiken, Marochkin, Suyumbayev, Islamkhan, Shomko, Logvinenko, Shchetkin, Pertsukh, Zainutdinov.

Slovenya’nın ilk 11’i Belli mi?

Slovenya’nın muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Zan Karnicnik, Jure Balkovec, Jaka Bijol, Josip Ilicic, Miha Zajc, Jasmin Kurtic, Miha Mevlja, Petar Stojanovic, Benjamin Verbic, Adam Gnezda Cerin.

İddaa Tahmini

EURO 2020 Elemeleri ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme Grubu’nda rakibinde çok daha dirençli bir futbol ortaya koyan ve son ana kadar mücadeleden vazgeçmeyen Slovenya, EURO 2024 serüvenine daha iyi bir başlangıç yapacak ve Kazakistan deplasmanında ilk maçını kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.72

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Slovenya deplasmandan galibiyetle döndü. İlk yarıda rakibine diş geçirmeyi başaramayan ve devre arasına 1-0 geride giren Slovenya, ikinci yarıda skoru 2-1’e getirmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.