UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Kuzey Makedonya Malta İddaa Tahmini 23.03.2023

EURO 2024 Avrupa Elemeleri C Grubu ilk maçında Kuzey Maledonya iç sahada, Malta karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 22.45’de Bets10 sitesinden takip edebilirsiniz.

Kuzey Makedonya – Malta arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Kuzey Makedonya kazanır 1.37, beraberlik 5.05, Malta kazanır ise 10.00 olarak açıklanmış.

Kuzey Makedonya Finalde Kaybetti

Kuzey Makedonya, grubun bana göre en güçlü 3. takımı. İtalya ve İngiltere’nin ardından grubu 3. sırada tamamlamaları bekleniyor. 2022 Dünya Kupası bileti almaya çok yaklaşan Kuzey Makedonya, play off yarı finalinde karşı karşıya geldiği İtalya’yı 1-0 mağlup ederek tarihinin en önemli galibiyetlerinden birini elde etmişti. Finalde ise Portekiz’e 2-0 kaybederek Dünya Kupası’na katılamadılar. EURO 2024 Avrupa Elemelerinde ise C Grubunda yer alacak olan Kuzey Makedonya, grubun ilk maçında Malta’yı konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Kuzey Makedonya’dan 3 puan bekleniyor.

Malta’nın Puan Alması Güç

Malta, 2022 Dünya Kupası Elemele grubunda oynadığı 10 maçta sadece 5 puan toplayabilmişti. Grubunu son sırada tamamlayan Malta, grupta tek galibiyet alabildi. EURO 2024 Avrupa Elemeleri C Grubunda yer alacak olan Malta’yı zorlu rakipler bekliyor. İngiltere, İtalya, Kuzey Makedonya ve Ukrayna ile aynı grupta yer alacaklar. Grubun ilk maçında ise Kuzey Makedonya’ya konuk olacaklarını belirtelim. Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Malta’nın Kuzey Makedonya deplasmanında puan alması son derece güç.

Kuzey Makedonya – Malta Maç Bilgileri

Kuzey Makedonya – Malta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Toše Proeski Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kuzey Makedonya’nın ilk 11’i Belli mi?

Kuzey Makedonya muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Visar Musliı, Ezgjan Alioski, Stefan Ristovski, Darko Velkoski, Aleksandar Trajkovski, Enis Bardhi, Darko Churlinov, Eljif Elmas, Stefan Spirovski, Bıjan Miovski

Malta'nın ilk 11’i Belli mi?

Malta’nın muhtemel kadrosu: Henry Bonello, Ryan Cemenzuli, Ferdinando Apap, Enrico Pepe, Jean Borg, Matthew Guillaumier, Teddy Teuma, Bjorn Kristensen, Joseph Mbong, Alexander Satariano, Jodi Jones

İddaa Tahmini

Kuzey Makedonya, grubun ilk maçında Malta ile karşı karşıya gelecek. Gruptan çıkma şansları pek kolay gözükmüyor ama Malta karşısında da net favoriler. Grupta diğer takımların ise Ukrayna, İtalya ve İngiltere olduğunu belirtmekte de fayda var. Malta ise grubu en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Bu grupta puan almaları bile sürpriz olur diyebiliriz. Kuzey Makedonya’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Malta karşısında kazanarak gruba 3 puan ile başlarlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.83

intobet Oranı: H1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kuzey Makedonya hata yapmadı. Grubun ilk maçında Malta’yı 2-1 mağlup ederek 3 puan ile sahadan ayrıldılar.