UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

San Marino Kuzey İrlanda Maç Tahmini 23.03.2023

San Marino ile Kuzey İrlanda, EURO 2024 Elemeleri H Grubu‘nda karşı karşıya geliyor. İlk hafta mücadelesi 23 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, mücadeleye Serravalle Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, San Marino galibiyetine 70.00, beraberliğe 13.50, Kuzey İrlanda galibiyetine ise 1.07 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 4.20, KGYOK 1.19 oran kazandırıyor.

San Marino Mağlubiyetlere Alışık

San Marino cephesinde kabus devam ediyor. Kurulduğu günden itibaren katıldığı tüm kulvarlarda grubun zayıf halkası olmaktan ileriye gitmeyi başaramayan ev sahibi, EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nda boy gösterecek. EURO 2020 Elemeleri I Grubu’ndan galibiyet çıkaramayan ve 10 maçta 10 kez mağlup olan San Marino, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nda da aynı performansı sergiledi ve 10 maçtan 10 mağlubiyet aldı. 20 maç sonunda kalesinde tam 97 gole engel olmayı başaramayan San Marino, rakip filelere ise sadece 2 gol gönderebildi. Kağıt üzerinde H Grubu’nun zayıf halkası olarak gösterilen ev sahibi, ilk sınavını Kuzey İrlanda karşısında verecek.

Kuzey İrlanda Hata Yapmak İstemiyor

Tarihinde 4 kez San Marino karşısına çıkan Kuzey İrlanda, rakibine 4 maçta da üstünlük kurmayı başardı. En az 3 farklı galibiyetlere imza atan konuk ekip, 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise gole geçit vermedi. EURO 2020 Elemeleri C Grubu’na 4’te 4 yaparak başlayan ve gruptan çıkmak adına dev bir adım atan Kuzey İrlanda, son 4 maçtan ise galibiyet çıkaramazken, 1 puan aldı ve gruplara veda etmek zorunda kaldı. Michael O’Neill ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’nda ise 8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyete imza attı. Bir kez daha grup aşamasını geçmeyi başaramayan konuk ekip, EURO 2024 Elemelerinde başarı arayacak. San Marino karşısında ilk sınavını verecek olan Kuzey İrlanda cephesinde, hedef galibiyet.

San Marino – Kuzey İrlanda Maç Bilgileri

San Marino – Kuzey İrlanda Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Marino Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

San Marino’nun 11’i Belli mi?

San Marino’nun muhtemel kadrosu: Simoncini, Vitaioli, Simoncini, Giardi, Palazzi, D’Addario, Lundei, Gasperoni, Censoni, Berardi, Bernardi.

Kuzey İrlanda’nın 11’i Belli mi?

Kuzey İrlanda’nın muhtemel kadrosu: Farrell, Cathcart, Saville, McNair, Ballard, Davis, Lewis, Dallas, Evans, Washington, Magennis.

İddaa Tahmini

San Marino karşısında tüm maçlarını kazanan ve 4 maçın tamamında farklı skorlarla galip gelmeyi başaran Kuzey İrlanda, galibiyetlerine hız kesmeden devam edecektir. San Marino’ya en az 4 golle üstünlük kuracaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.81

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kuzey İrlanda deplasmandan 2 golle, galip döndü. San Marino cephesinde gol hasreti devam ederken, Kuzey İrlanda rakibine sadece 2 gol atmayı başarabildi ve bu hafta bizleri yanılttı.