UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Çekya Polonya İddaa Tahmini 24.03.2023

İddaa fikstüründe 24 Mart Cuma akşamı yer alan EURO 2024 Elemeleri E Grubu ilk hafta mücadelesinde, Çekya ile Polonya kozlarını paylaşacak. Karşılaşma Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor.

Fortuna Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Çekya galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.35, Polonya galibiyetine ise 3.15 oran belirlemiş durumda.

Çekya Avantajı Değerlendirmek İstiyor

EURO 2024 Elemeleri E Grubu’nda mücadele edecek olan Çekya, Polonya, Arnavutluk, Moldova ve Faroe Adaları karşısında liderlik bileti arayacak. Jaroslav Silhavy ve öğrencileri, bu hafta liderlik yolundaki en zorlu rakibi Polonya’yı sahasında konuk edecek. İlk maçta iç saha avantajını kullanarak, kazanmak istiyorlar. 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başaramayan ev sahibi, Avrupa Elemeleri E Grubu’nda 3.’liği 1 puanla kaçırırken, Play Off hakkı elde etti. Play Off maçında ise İsveç karşısında mağlup oldular ve 2022 Dünya Kupası’na gidemediler. Alınan kötü sonuçlara rağmen, teknik adam Jaroslav Silhavy ile yola devam ediyorlar. EURO 2020 serüveninde ise Son 16 bileti almayı başaran Çekya, bir kez daha başarıyı Avrupa Şampiyonası’nda arayacak.

Polonya’da Santos Dönemi

Polonya cephesinde göreve Fernando Santos getirildi. 2022 Dünya Kupası Son 16 Turu’nda boy göstermeyi başaran konuk ekip, yeni hocasıyla daha fazlasını istiyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nu lider İngiltere’nin ardından 2. sırada bitiren Polonya, Play Off eşleşmesinde ise İsveç engelini geçmeyi başardı. Son 16 Turu’nda ise Franasa engeline takıldılar. İyi bir turnuva geçiren Polonya, EURO 2024 Elemeleri öncesinde Santos hamlesiyle dikkat çekti. EURO 2020’de etkisi kalan ve gruplardan ileriye gitmeyi başaramayan konuk ekip, bu yolda yeni teknik adamına güveniyor. Çekya deplasmanına çıkacak olan Polonya, deplasmanda kazanarak, grup liderliği için avantajlı konuma geçmek istiyor.

Çekya – Polonya Maç Bilgileri

Çekya – Polonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Fortuna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çekya’nın muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, David Zima, Jakub Brabec, Milan Havel, Ales Mateju, Alex Kral, Antonin Barak, Jakub Pesek, Lukas Masopust, Michal Sadilek, Michal Krmencik.

Polonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Karol Swiderski, Jakub Kiwior, Jan Bednarek, Kamil Glik, Bartosz Bereszynski, Grzegorz Krychowiak, Szymon Zurkowski, Piotr Zielinski, Nicola Zalewski, Karow Swiderski, Robert Lewandowski.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası’nda Son 16 mücadelesi vermeyi başaran Polonya, iyi bir turnuva performansı sergiledi. Dünya Kupası dönüşünde göreve Fernando Santos’u getiren Polonya, yeni hocasıyla Çekya deplasmanından galip çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.59

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.15

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Çekya, EURO 2024 Elemeleri E Grubu’na harika bir başlangıç yaptı. Polonya karşısında 3 golle gaip gelmeyi başaran ev sahibi, kalesinde ise 1 gole izin verdi.