UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Fransa Hollanda İddaa Tahmini 24.03.2023

S Sport ve S Sport Plus ekranlarından 24 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan EURO 2024 Elemeleri B Grubu ilk hafta mücadelesinde, Fransa ile Hollanda karşı karşıya gelecek.

Bets10, Fransa galibiyetine 1.90, beraberliğe 3.65, Hollanda galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.78 oran kazandırıyor.

Fransa Galibiyet Hedefinde

EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda mücadele edecek olan Fransa, Hollanda, Yunanistan, Cebelitarık ve İrlanda Cumhuriyeti karşısında, grup liderliğinin favorisi. 2018 Dünya Kupası’nda şampiyonluk kupasını Didier Deschamps önderliğinde müzesine götürmeyi başaran Fransa, 2022 Dünya Kupası’nda ise şampiyonluğu finalde kaybetti. Arjantin karşısında 2-0 geriden gelerek normal sürede 2-2’lik eşitliği yakalayan ev sahibi, uzatmalarda ise 3-2 geriden geldi ve tekrar skoru eşitlemeyi başardı. Mbappe 3 golle final maçına damga vuran isim olurken, seri penaltılarla üst üste 2. şampiyonluğun kapısından döndüler. Avrupa Şampiyonası’nda tam 23 senedir şampiyonluk hasreti yaşayan Fransa, kaçan Dünya Kupası’nın ardından, rotasını Avrupa Şampiyonası’na çevirdi. Grupta ilk sınavını en zorlu rakibi Hollanda karşısında verecek olan Horozlar, ilk maçı kazanarak, liderlik yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

Hollanda Gözünü Liderliğe Dikti

Konuk ekip Hollanda ise 2022 Dünya Kupası’nın Çeyrek Finalistleri arasında yer alıyor. Louis van Gaal göreve geldikten sonra, rüştünü ispatladıklarını söyleyebiliriz. Yeni hocasıyla elemeleri geçmeyi başaran Portakallar, 2022 Dünya Kupası A Grubu’ndan ise lider çıkmayı başardı. Son 16 eşleşmesinde ABD engelini zorlanmadan geçen Hollanda, finalde şampiyonluk kupasını kaldıran Arjantin karşısında mağlubiyetten kurtulamadı. Normal süresi ve uzatmaları 2-2’lik beraberlikle sona eren eşleşmeden, seri penaltılar sonucunda mağlup oldular. İyi bir turnuva geçiren Hollanda, bu kez 1988 yılından beri şampiyonluk yaşayamadığı Avrupa Şampiyonası’nda, şampiyonluk istiyor. van Gaal hamlesi etkilerini kısa sürede gösterirken, konuk ekibi mağlup etmek kolay değil.

Fransa – Hollanda Maç Bilgileri

Fransa – Hollanda Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 22:45.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Maurizio Mariani. Mücadele France Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Benjamin Pavard, Dayot Upamecano, Ibrahima Konate, Theo Hernandez, Aurelien Tchouameni, Adrien Rabiot, Ousmane Dembele, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, Marcus Thuram.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Vincent Janssen.

İddaa Tahmini

Bir tarafta 2022 Dünya Kupası finalisti Fransa, diğer tarafta ise Çeyrek Finalisti Hollanda var. İki takımda Dünya Kupası serüveninde iyi performanslarıyla dikkat çekti. Tarafların EURO 2024 Eleme serüvenine golle başlangıç yapacağını ve liderlik yarışının kaderini belirleyecek zorlu mücadelede, karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa 4 golle kazandı. İç sahada harika bir performans sergileyen Fransa, Hollanda golcülerine geçit vermezken, hücum hattında harika bir performans sergileyerek kazandılar.