sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 23.03.2023

EURO 2024 Eleme heyecanı başladı. H Grubu kapsamında, 23 Mart Perşembe akşamı sahne alacak olan 3 mücadeleyi, kupon olaraka hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

San Marino – Kuzey İrlanda: 3.5 ÜST, 1.81 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; San Marino ile Kuzey İrlanda, EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nda karşı karşıya geliyor. İlk hafta mücadelesi 23 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, mücadeleye Serravalle Stadı ev sahipliği yapacak. San Marino cephesinde kabus devam ediyor. Kurulduğu günden itibaren katıldığı tüm kulvarlarda grubun zayıf halkası olmaktan ileriye gitmeyi başaramayan ev sahibi, EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nda boy gösterecek. EURO 2020 Elemeleri I Grubu’ndan galibiyet çıkaramayan ve 10 maçta 10 kez mağlup olan San Marino, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nda da aynı performansı sergiledi ve 10 maçtan 10 mağlubiyet aldı. 20 maç sonunda kalesinde tam 97 gole engel olmayı başaramayan San Marino, rakip filelere ise sadece 2 gol gönderebildi. Kağıt üzerinde H Grubu’nun zayıf halkası olarak gösterilen ev sahibi, ilk sınavını Kuzey İrlanda karşısında verecek. Tarihinde 4 kez San Marino karşısına çıkan Kuzey İrlanda, rakibine 4 maçta da üstünlük kurmayı başardı. En az 3 farklı galibiyetlere imza atan konuk ekip, 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise gole geçit vermedi. EURO 2020 Elemeleri C Grubu’na 4’te 4 yaparak başlayan ve gruptan çıkmak adına dev bir adım atan Kuzey İrlanda, son 4 maçtan ise galibiyet çıkaramazken, 1 puan aldı ve gruplara veda etmek zorunda kaldı. Michael O’Neill ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’nda ise 8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyete imza attı. Bir kez daha grup aşamasını geçmeyi başaramayan konuk ekip, EURO 2024 Elemelerinde başarı arayacak. San Marino karşısında ilk sınavını verecek olan Kuzey İrlanda cephesinde, hedef galibiyet. San Marino karşısında tüm maçlarını kazanan ve 4 maçın tamamında farklı skorlarla galip gelmeyi başaran Kuzey İrlanda, galibiyetlerine hız kesmeden devam edecektir. San Marino’ya en az 4 golle üstünlük kuracaklarını düşünüyorum.

Danimarka – Finlandiya: 2.5 ALT, 1.58 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; S Sport Plus ekranlarından 23 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan EURO 2024 Elemeleri H Grubu ilk hafta mücadelesinde, Danimarka ile Finlandiya karşı karşıya gelecek. EURO 2020 Yarı Finalisti olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Danimarka, başarısını 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’nda sürdürmeyi başarırken, 10 maçlık fikstürün ilk 9 maçını kazanarak, liderlik koltuğunu garantiye aldı. Sadece son maçta puan kaybı yaşayan ve mağlup olan Danimarka, Kasper Hjulmand önderliğinde harika bir eleme performansı sergiledi. Ev sahibi 2022 Dünya Kupası’nda ise tam bir hayal kırıklığı yaşadı. 3 maçtan galibiyet dahi çıkaramayan Danimarka, 2 mağlubiyet, 1 beraberliğe imza attı ve Fas, Avusturya ve Fransa’nın gerisinde kaldı. Rotasını yeniden Avrupa Şampiyonası’na çeviren Danimarka, EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nun ilk maçında Finlandiya’yı sahasında konuk edecek. Rakibine 6 maçta 4 kez üstünlük kurmayı başaran ev sahibi, tekrar kazanmak istiyor. EURO 2020 Elemeleri J Grubu’nun geçmeyi başaran ve B Grubu’nda mücadele eden Finlandiya, Danimarka ve Belçika ve Rusya karşısında 3 maçtan 3 puan toplamayı başarırken, tek galibiyetini Danimarka karşısında aldı. Tarihinde ilk kez Danimarka’yı mağlup etmeyi başaran Markku Kanerva’nın öğrencileri, averajla Danimarka’nın gerisinde kaldı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda ise galibiyet adına fazlasıyla zorlanan konuk ekip, 8 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplamayı başarırken, elemeleri geçemedi. Rotasını yeniden Avrupa Şampiyonası’na çeviren Finlandiya, bir kez daha Danimarka karşısına çıkacak. Konuk ekip deplasmanda sürpriz bir galibiyetle, gruba iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda gruba galibiyetle başlamak istiyor. Aralarında oynana son 6 maçın 5’inde 2.5 gol barajı aşılmayan Danimarka ve Finlandiya, bir kez daha skor üretmekte zorlanacak ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajı aşılmayacaktır.

Kazakistan – Slovenya: MS 2, 1.72 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nda heyecanı 23 Mart Perşembe günü başlıyor. İlk hafta fikstüründe Kazakistan ile Slovenya karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 18.00’de başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Kazakistan, EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme Gruplarında etkisiz kaldı. EURO 2020 Elemeleri I Grubu’na 10 maç sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlikle veda eden Kazakistan, San Marino’nun ardından en zayıf halka oldu. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda ise Fransa, Ukrayna ve Bosna Hersek’in gerisinde kalırken, bu kez grubun en zayıf halkası oldu. İki kulvarda birden başarıdan uzak kalan ev sahibi, göreve Magomed Adiev’i getirdi. Yeni teknik adamıyla Slovenya karşısına çıkacak olan Kazakistan, EURO 2024 Eleme Grubu’na galibiyetle başlamak istiyor. Kazakistan tarihinde ilk kez Slovenya ile karşı karşıya gelecek. EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nda mücadele edecek olan Slovenya, ilk sınavını Kazakistan deplasmanında verecek. Grubun zayıf halkalarından Kazakistan karşısında galibiyetin favorisi olarak gösterilen konuk ekip, rakibi gibi EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerini geçmeyi başaramazken, daha iyi bir performans grafiği ortaya koydu. EURO 2020 Elemeleri G Grubu’nda 10 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet alan ve 2 rakibini geçerek, 4. sırada gruplara veda eden Slovenya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu’nda ise 10 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4 yenilgi aldı. Matjaz Kek önderliğinde yoluna devam eden Slovenya, tarihinde ilk kez karşı karşıya geleceği Kazakistan’a karşı, deplasmanda galibiyet arayacak. İlk 2 sırayı hedefleyen konuk ekibin, gruptan çıkmak için gruplarda iyi bir başlangıca ihtiyacı var. EURO 2020 Elemeleri ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme Grubu’nda rakibinde çok daha dirençli bir futbol ortaya koyan ve son ana kadar mücadeleden vazgeçmeyen Slovenya, EURO 2024 serüvenine daha iyi bir başlangıç yapacak ve Kazakistan deplasmanında ilk maçını kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.91

Bets10 Bahis Oranı: 37.00